Wannabee tavaszi nyereményeső - nyerj 2 héten át akár több alkalommal!

Telefonszámunk: 06-20-5-KATTINTS

A kosárban 0 db termék van 0 Ft értékben

Kosár

Kezdőlap Molett ruha webáruház
Vásárlás menete, visszaküldés Mérettáblázat GYIK Wannabee márka Kapcsolat Wannabee viszonteladók

2018.03.05.

Ossza meg!


Wannabee tavaszi nyereményeső - nyerj 2 héten át akár több alkalommal!

Wannabee tavaszi nyereményeső - nyerj 2 héten át akár több alkalommal!

Kedves Wannabee lányok! Közeleg a tavasz, biztosan Ti is szívesen újítanátok fel ruhatáratokat. Úgy gondoltuk pedig, hogy ebben segítünk Nektek! :)


A következő 2 hétben éppen ezért nem egy, nem két ember nyerhet, hanem folyamatosan lesz lehetőséged erre! Még hozzá most nem is a szerencse fog segíteni Neked ebben, csupán gyorsabbnak kell lenned, mint a többi Wannabee lány ;)


Összesen 10 ajándék talál majd gazdára, így igazán érdemes majd figyelned oldalunkat!

 

A játék menete:

2 héten keresztül véletlenszerű időpontokban teszünk ki posztokat a Wannabee Facebook oldalára, amelyben megnevezzük a nyereményt. A nyereményt az kapja meg, aki elsőnek szól hozzá az adott poszthoz!

(Figyelem, az internet csúszásai, késései miatt előfordulhat, hogy nálatok más sorrendben jelennek meg a bejegyzések. A döntő a nálunk megjelenő sorrend lesz, esetleges vita esetén képernyőfotóval tudjuk igazolni ezt.)

FONTOS! Mivel a nyereményjáték a gyorsaságon múlik, ezért a szervező kiköti, hogy egy felhasználó “Tavaszi nyereményeső” nyereményjátékunkon csak egy nyereményt zsebelhet be. Így lehetünk benne biztosak, hogy mind a 10 nyeremény más gazdára talál majd :)

 

Nem szeretnél lemaradni?

Nincs más dolgod, mint Facebook oldalunkon a „Követés” gombra kattintva bepipálni a „Megjelenés elsőként” opciót (ahogy az alábbi képen látod). Így mindig rögtön értesülsz az újabb nyereményjátékunkról!  Ha tutibiztosra akarsz menni, az Értesítéseket is bekapcsolhatod – így szinte biztos, hogy mindenkinél előbb láthatod meg a nyereményjáték posztját, és el is viheted a nyereményt!

 

 

Kövesd hát Facebook oldalunk, és nyerj akár két héten keresztül több alkalommal! <3

 

 

További információk, játékszabályzat:

A játék időtartama: A játék határozatlan időre szól.

 

A játék Szervezője: www.wannabee.hu

 

A játék leírása: Kizárólag az a személy jogosult a Nyereményjátékban való részvételre, aki az alább felsorolt feltételek mindegyikét maradéktalanul teljesíti.

 

Nyeremények: A Nyereményjátékban a Facebook posztokban megjelölt nyeremények kerülnek kisorsolásra.

 

Részvételi feltételek: A Nyereményjátékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a nyereményjátékban. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek: a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. §); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

 

A Nyereményjáték szabályzata, a nyertesek kiválasztása: A www.wannabee.hu Facebook oldalán (ITT) Facebook posztban értesíti a felhasználókat a Nyereményjátékról, akik a poszthoz való hozzászólást követően jelentkeznek a Nyereményjátékra, ezzel egy időben elfogadják a Nyereményjáték jelen szabályzatát. A nyeremény azt a személyt illeti, aki a későbbiekben – határozatlan idő elteltével –, szintén a www.wannabee.hu Facebook oldalára kihelyezett poszthoz elsőként hozzászólást ír. 

 

A Nyereményjáték nyerteseinek értesítése, a nyeremény kézbesítése: A Nyereményjáték nyertesével Facebook profilján keresztül vesszük fel a kapcsolatot, a nyeremény kézbesítésének pontos menetéről a Nyertessel egyeztetünk.

 

Felelősségkizárás: A Nyereményjátékban résztvevők feladatainak, a megfogalmazott feltételeknek hiányosságáért, értesítési, vagy szállítási késedelemért a Nyereményjáték Szervezője nem vállal felelősséget. A Résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, Facebook profiljuk hiányosságából adódó valamennyi következményt magukon viselik. A Résztvevő a Nyereményjátékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Nyereményjáték lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Szervezővel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért. 

 

Egyéb: A Nyereményjáték szervezője a Szabályzat megváltoztatására való jogot fenntartja. 


 

 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Termékajánló:

Gilda felső-koral

Gilda felső-koral Utolsó darab

5.990 Ft (AKCIÓS)
9.790 Ft

+100 pontot ér

Jáde nadrág-fekete

Jáde nadrág-fekete Utolsó darab

4.990 Ft (AKCIÓS)
9.790 Ft

+83 pontot ér

Dóra felső-pöttyös okker

Dóra felső-pöttyös okker Utolsó darab

5.990 Ft (AKCIÓS)
10.990 Ft

+100 pontot ér

Trudi ruha-kék csíkos

Trudi ruha-kék csíkos Utolsó darab

9.990 Ft (AKCIÓS)
13.990 Ft

+167 pontot ér


Hírek

Karcsúsító ruhák molett nőknek

Karcsúsító ruhák: ilyen ruhákat válassz molettként, hogy karcsúbbnak tűnj

Karcsúsító ruhák moletteknek? A Wannabee molett divat széles méretválasztékkal, karcsúsító ruhákkal várja azokat a telt nőket, akik csinosan, nőiesen szeretnének öltözködni! 
Tovább

Wannabee - ingyenes szállítás 2018. június 21-től 24-ig

Wannabee - ingyenes szállítás 2018. június 21-től 24-ig


A Wannabee webáruházában most a szállítás ingyenes! Itt a legjobb alkalom, hogy felújítsd ruhatárad idén nyárra!   Az akció...
Tovább

A legjobb alkalmi ruha esküvőre

Alkalmi ruha esküvőre: ilyen ruhát válassz, ha esküvőre vagy hivatalos

A tökéletes alkalmi ruha esküvőre egy nehéz kérdés, hiszen egy ilyen eseményen mindenki a legjobb formáját szeretné hozni. Ha esküvőre készülsz, és nem tudod, hogy milyen...
Tovább

Nézd meg, hogy mik a plusz kilók előnyei!

Ezek az előnyei a plusz kilóknak

Molettként nem vagy büszke a testedre? Akkor itt az idő, hogy végre meggyőzzünk arról, hogy van miért szeretned azt! A plusz kilóknak sokkal több előnye van, mint gondolnád,...
Tovább

Bemutatjuk, hogy milyen ruhákat érdemes beszerezned a nyaralásra molettként!

Ezeket a ruhákat szerezd be a nyaralásra molettként

Végre itt a nyár, ilyenkor pedig sokan indulnak nyaralni. Ha te is kihasználod a jó időt, és nyaralni mész, akkor biztos vagyok benne, hogy ebben az időszakban is a legjobb formádat...
Tovább

Még több hír
1 2 3 4 5

Amit a divatról tudni érdemes

Maxiszoknya

A maxiszoknya bokáig vagy földig érő szoknya, amely 1970 körül volt népszerű. Tovább

Még több tudnivaló

Címkék

Divat tippek moletteknek  •  Trendi molett ruhák  •  2013 Tavaszi divatszínek

Alkalmi ruha esküvőre: ilyen ruhát válassz, ha esküvőre vagy hivatalos

A tökéletes alkalmi ruha esküvőre egy nehéz kérdés, hiszen egy ilyen...

Ezek az előnyei a plusz kilóknak

Molettként nem vagy büszke a testedre? Akkor itt az idő, hogy végre...

Hírességek öltözködési tanácsai molett nőknek

A legtöbb sztár eléggé otthonosan mozog a divat világában, így néhány...4567
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.