Wannabee tavaszi nyereményeső - nyerj 2 héten át akár több alkalommal!

Telefonszámunk: 06-20-5-KATTINTS

A kosárban 0 db termék van 0 Ft értékben

Kosár

Kezdőlap Molett ruha webáruház
Vásárlás menete, visszaküldés Mérettáblázat GYIK Wannabee márka Kapcsolat Wannabee viszonteladók

2018.03.05.

Ossza meg!


Wannabee tavaszi nyereményeső - nyerj 2 héten át akár több alkalommal!

Wannabee tavaszi nyereményeső - nyerj 2 héten át akár több alkalommal!

Kedves Wannabee lányok! Közeleg a tavasz, biztosan Ti is szívesen újítanátok fel ruhatáratokat. Úgy gondoltuk pedig, hogy ebben segítünk Nektek! :)


A következő 2 hétben éppen ezért nem egy, nem két ember nyerhet, hanem folyamatosan lesz lehetőséged erre! Még hozzá most nem is a szerencse fog segíteni Neked ebben, csupán gyorsabbnak kell lenned, mint a többi Wannabee lány ;)


Összesen 10 ajándék talál majd gazdára, így igazán érdemes majd figyelned oldalunkat!

 

A játék menete:

2 héten keresztül véletlenszerű időpontokban teszünk ki posztokat a Wannabee Facebook oldalára, amelyben megnevezzük a nyereményt. A nyereményt az kapja meg, aki elsőnek szól hozzá az adott poszthoz!

(Figyelem, az internet csúszásai, késései miatt előfordulhat, hogy nálatok más sorrendben jelennek meg a bejegyzések. A döntő a nálunk megjelenő sorrend lesz, esetleges vita esetén képernyőfotóval tudjuk igazolni ezt.)

FONTOS! Mivel a nyereményjáték a gyorsaságon múlik, ezért a szervező kiköti, hogy egy felhasználó “Tavaszi nyereményeső” nyereményjátékunkon csak egy nyereményt zsebelhet be. Így lehetünk benne biztosak, hogy mind a 10 nyeremény más gazdára talál majd :)

 

Nem szeretnél lemaradni?

Nincs más dolgod, mint Facebook oldalunkon a „Követés” gombra kattintva bepipálni a „Megjelenés elsőként” opciót (ahogy az alábbi képen látod). Így mindig rögtön értesülsz az újabb nyereményjátékunkról!  Ha tutibiztosra akarsz menni, az Értesítéseket is bekapcsolhatod – így szinte biztos, hogy mindenkinél előbb láthatod meg a nyereményjáték posztját, és el is viheted a nyereményt!

 

 

Kövesd hát Facebook oldalunk, és nyerj akár két héten keresztül több alkalommal! <3

 

 

További információk, játékszabályzat:

A játék időtartama: A játék határozatlan időre szól.

 

A játék Szervezője: www.wannabee.hu

 

A játék leírása: Kizárólag az a személy jogosult a Nyereményjátékban való részvételre, aki az alább felsorolt feltételek mindegyikét maradéktalanul teljesíti.

 

Nyeremények: A Nyereményjátékban a Facebook posztokban megjelölt nyeremények kerülnek kisorsolásra.

 

Részvételi feltételek: A Nyereményjátékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a nyereményjátékban. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek: a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. §); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

 

A Nyereményjáték szabályzata, a nyertesek kiválasztása: A www.wannabee.hu Facebook oldalán (ITT) Facebook posztban értesíti a felhasználókat a Nyereményjátékról, akik a poszthoz való hozzászólást követően jelentkeznek a Nyereményjátékra, ezzel egy időben elfogadják a Nyereményjáték jelen szabályzatát. A nyeremény azt a személyt illeti, aki a későbbiekben – határozatlan idő elteltével –, szintén a www.wannabee.hu Facebook oldalára kihelyezett poszthoz elsőként hozzászólást ír. 

 

A Nyereményjáték nyerteseinek értesítése, a nyeremény kézbesítése: A Nyereményjáték nyertesével Facebook profilján keresztül vesszük fel a kapcsolatot, a nyeremény kézbesítésének pontos menetéről a Nyertessel egyeztetünk.

 

Felelősségkizárás: A Nyereményjátékban résztvevők feladatainak, a megfogalmazott feltételeknek hiányosságáért, értesítési, vagy szállítási késedelemért a Nyereményjáték Szervezője nem vállal felelősséget. A Résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, Facebook profiljuk hiányosságából adódó valamennyi következményt magukon viselik. A Résztvevő a Nyereményjátékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Nyereményjáték lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Szervezővel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért. 

 

Egyéb: A Nyereményjáték szervezője a Szabályzat megváltoztatására való jogot fenntartja. 


 

 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Termékajánló:

Hírek

Karcsúsító ruhák molett nőknek

Karcsúsító ruhák: ilyen ruhákat válassz molettként, hogy karcsúbbnak tűnj

Karcsúsító ruhák moletteknek? A Wannabee molett divat széles méretválasztékkal, karcsúsító ruhákkal várja azokat a telt nőket, akik csinosan, nőiesen szeretnének öltözködni! 
Tovább

Bemutatjuk, hogy hogyan érdemes molettként 40 felett öltözködnöd!

Így lehetsz 40 felett is divatos molettként

40 felett már egyáltalán nem mindegy, hogy mit veszel fel, ha szeretnél stílusos lenni. Ha molett a testalkatod és szeretnél mindig tökéletesen kinézni 40 felett is, érdemes...
Tovább

Adunk néhány hasznos tippet, ha homokóra alkatod van!

Öltözködési tanácsok homokóra alkathoz

A homokóra a legszerencsésebb alaktípus, így ha te is ebbe a típusba tartozol, akkor nagyon szerencsésnek mondhatod magadat. A legtöbb nő azt akarja elérni, hogy ebbe a típusba...
Tovább

Tippek, hogy ősszel is stílusosan öltözködj molettként

5 tipp, hogy a legtöbbet hozd ki magadból idén ősszel

Az őszi időszakot kifejezetten szeretik a molett hölgyek, hiszen azt gondolják, hogy ilyenkor végre eltakarhatják magukat néhány hosszú, bő ruhadarabbal. Mi éppen az...
Tovább

Őszi trendek 2018 - a legdivatosabb ruhák

Őszi trendek 2018 – ezeket viseld molettként idén ősszel

Sajnos el kell fogadnunk azt a tényt, hogy a nyárnak idén hamarosan vége, és beköszönt az őszi időszak. Akik szeretik a divatot, imádnak jól öltözködni, azok számára az egy...
Tovább

Még több hír
1 2 3 4 5

Amit a divatról tudni érdemes

Düftinkabát

Düftin anyagból készült kabát. A düftin többszöri bolyhosítással, keféléssel és nyírással bársonyos... Tovább

Még több tudnivaló

Címkék

Divat tippek moletteknek  •  Trendi molett ruhák  •  2013 Tavaszi divatszínek

Így lehetsz 40 felett is divatos molettként

40 felett már egyáltalán nem mindegy, hogy mit veszel fel, ha szeretnél...

Öltözködési tanácsok homokóra alkathoz

A homokóra a legszerencsésebb alaktípus, így ha te is ebbe a típusba...

5 tipp, hogy a legtöbbet hozd ki magadból idén ősszel

Az őszi időszakot kifejezetten szeretik a molett hölgyek, hiszen azt...4567
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Ha nem szeretnél lemaradni legújabb híreinkről és akcióinkról, iratkozz fel a Wannabee hírlevelére!


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.