Wannabee tavaszi nyereményeső - nyerj 2 héten át akár több alkalommal!

Telefonszámunk: 06-20-5-KATTINTS

A kosárban 0 db termék van 0 Ft értékben

Kosár

Kezdőlap Molett ruha webáruház
Vásárlás menete, visszaküldés Mérettáblázat GYIK Wannabee márka Kapcsolat Wannabee viszonteladók

2018.03.05.

Ossza meg!


Wannabee tavaszi nyereményeső - nyerj 2 héten át akár több alkalommal!

Wannabee tavaszi nyereményeső - nyerj 2 héten át akár több alkalommal!

Kedves Wannabee lányok! Közeleg a tavasz, biztosan Ti is szívesen újítanátok fel ruhatáratokat. Úgy gondoltuk pedig, hogy ebben segítünk Nektek! :)


A következő 2 hétben éppen ezért nem egy, nem két ember nyerhet, hanem folyamatosan lesz lehetőséged erre! Még hozzá most nem is a szerencse fog segíteni Neked ebben, csupán gyorsabbnak kell lenned, mint a többi Wannabee lány ;)


Összesen 10 ajándék talál majd gazdára, így igazán érdemes majd figyelned oldalunkat!

 

A játék menete:

2 héten keresztül véletlenszerű időpontokban teszünk ki posztokat a Wannabee Facebook oldalára, amelyben megnevezzük a nyereményt. A nyereményt az kapja meg, aki elsőnek szól hozzá az adott poszthoz!

(Figyelem, az internet csúszásai, késései miatt előfordulhat, hogy nálatok más sorrendben jelennek meg a bejegyzések. A döntő a nálunk megjelenő sorrend lesz, esetleges vita esetén képernyőfotóval tudjuk igazolni ezt.)

FONTOS! Mivel a nyereményjáték a gyorsaságon múlik, ezért a szervező kiköti, hogy egy felhasználó “Tavaszi nyereményeső” nyereményjátékunkon csak egy nyereményt zsebelhet be. Így lehetünk benne biztosak, hogy mind a 10 nyeremény más gazdára talál majd :)

 

Nem szeretnél lemaradni?

Nincs más dolgod, mint Facebook oldalunkon a „Követés” gombra kattintva bepipálni a „Megjelenés elsőként” opciót (ahogy az alábbi képen látod). Így mindig rögtön értesülsz az újabb nyereményjátékunkról!  Ha tutibiztosra akarsz menni, az Értesítéseket is bekapcsolhatod – így szinte biztos, hogy mindenkinél előbb láthatod meg a nyereményjáték posztját, és el is viheted a nyereményt!

 

 

Kövesd hát Facebook oldalunk, és nyerj akár két héten keresztül több alkalommal! <3

 

 

További információk, játékszabályzat:

A játék időtartama: A játék határozatlan időre szól.

 

A játék Szervezője: www.wannabee.hu

 

A játék leírása: Kizárólag az a személy jogosult a Nyereményjátékban való részvételre, aki az alább felsorolt feltételek mindegyikét maradéktalanul teljesíti.

 

Nyeremények: A Nyereményjátékban a Facebook posztokban megjelölt nyeremények kerülnek kisorsolásra.

 

Részvételi feltételek: A Nyereményjátékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a nyereményjátékban. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek: a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. §); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

 

A Nyereményjáték szabályzata, a nyertesek kiválasztása: A www.wannabee.hu Facebook oldalán (ITT) Facebook posztban értesíti a felhasználókat a Nyereményjátékról, akik a poszthoz való hozzászólást követően jelentkeznek a Nyereményjátékra, ezzel egy időben elfogadják a Nyereményjáték jelen szabályzatát. A nyeremény azt a személyt illeti, aki a későbbiekben – határozatlan idő elteltével –, szintén a www.wannabee.hu Facebook oldalára kihelyezett poszthoz elsőként hozzászólást ír. 

 

A Nyereményjáték nyerteseinek értesítése, a nyeremény kézbesítése: A Nyereményjáték nyertesével Facebook profilján keresztül vesszük fel a kapcsolatot, a nyeremény kézbesítésének pontos menetéről a Nyertessel egyeztetünk.

 

Felelősségkizárás: A Nyereményjátékban résztvevők feladatainak, a megfogalmazott feltételeknek hiányosságáért, értesítési, vagy szállítási késedelemért a Nyereményjáték Szervezője nem vállal felelősséget. A Résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, Facebook profiljuk hiányosságából adódó valamennyi következményt magukon viselik. A Résztvevő a Nyereményjátékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Nyereményjáték lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Szervezővel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért. 

 

Egyéb: A Nyereményjáték szervezője a Szabályzat megváltoztatására való jogot fenntartja. 


 

 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Termékajánló:

Hírek

Bemutatjuk, hogy milyen szetteket érdemes választanod egy randevúra!

Így öltözz fel egy randevúra molettként

Egy randevú nagyon fontos esemény így érdemes egy kicsit átgondolnod, hogy milyen összeállításban jelensz meg a kiválasztott helyszínen. A következőkben szeretnének egy kis...
Tovább

Wannabee tavaszi nyereményeső - nyerj 2 héten át akár több alkalommal!

Wannabee tavaszi nyereményeső - nyerj 2 héten át akár több alkalommal!

Kedves Wannabee lányok! Közeleg a tavasz, biztosan Ti is szívesen újítanátok fel ruhatáratokat. Úgy gondoltuk pedig, hogy ebben segítünk Nektek! :)
Tovább

Teltkarcsú ruhák széles választéka a Wannabee webáruházban!

Teltkarcsú ruhák: ezeket a ruhákat válaszd molettként

Molettként is lehetsz csinos és nőies, csupán meg kell találnod az ízlésedhez és az alakodhoz leginkább passzoló ruhadarabokat! A következőkben bemutatjuk a legjobb teltkarcsú...
Tovább

Bemutatjuk, hogy hogyan érdemes felöltöznöd egy üzleti eseményre molettként!

Így öltözz fel egy üzleti eseményre molettként

Ha gyakran vagy hivatalos üzleti eseményekre, akkor nem árt tudnod, hogy miket érdemes viselned molettként egy fontos rendezvényen. Segítünk megtalálni számodra a tökéletes...
Tovább

Bemutatjuk, hogy milyen ruhákat érdemes beszerezned a tavaszi szezonra!

Ezeket a ruhákat szerezd be idén tavaszra molettként

Szeretnél igazán divatos lenni a tavaszi szezonban? Akkor itt az idő, hogy beszerezz néhány trendi ruhadarabot! Bemutatjuk a legjobb ruhákat molett hölgyek számára a tavaszra! 
Tovább

Még több hír
1 2 3 4 5

Amit a divatról tudni érdemes

Düftinkabát

Düftin anyagból készült kabát. A düftin többszöri bolyhosítással, keféléssel és nyírással bársonyos... Tovább

Még több tudnivaló

Címkék

Divat tippek moletteknek  •  Trendi molett ruhák  •  2013 Tavaszi divatszínek

Így öltözz fel egy randevúra molettként

Egy randevú nagyon fontos esemény így érdemes egy kicsit átgondolnod, hogy...

Teltkarcsú ruhák: ezeket a ruhákat válaszd molettként

Molettként is lehetsz csinos és nőies, csupán meg kell találnod az...