Ezeket a szoknyákat válaszd molettként

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

A nagy szoknya-körkép: mit viselj és mit ne molettként?

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben! 20% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben!

WANNABEE NAPOK MEGHOSSZABBÍTVA 10.13.-IG !!!! 

Tovább

Őszi útmutató a stílusos megjelenéshez-molett hölgyeknek

A molett hölgyeknek minden évszakban nehezebb dolga van, ha réteges és stílusos ruhákat keresnek a hidegebb napokra is. Mi a Wannabee-nél az...

Tovább

Esküvői szezonra színkalauz

Szeptember közeledtével nem ér véget az esküvői szezon. A tematikus esküvők már évek óta egyre népszerűbbek ezért egyre több esküvő...

Tovább

A molett hölgyek manapság egyre könnyebben tudnak maguknak csinos, nőies ruhákat vásárolni, azonban nem mindegy, hogy milyen fazont választanak. A következőkben bemutatjuk, hogy milyen szoknyát viselj molettként! 

Ezeket a szoknyákat válaszd molettként

A molett nők többsége messziről kerüli a szoknyákat, amivel az egyik legnagyobb öltözködési hibát követik el, ugyanis telt alkattal sokkal egyszerűbb az alakodhoz passzoló szoknyát találnod, mint nadrágot. Szerencsére a molett hölgyeknek a legtöbb szoknya remekül áll, így nehéz mellélőnöd egy ilyen ruhadarabbal, azonban van néhány fazon, ami kifejezetten előnyös a telt hölgyek számára. Következők összeállításunkban bemutatjuk, hogy milyen szoknyákat érdemes előnyben részesítened molettként, és melyek azok, amiket inkább el kellene kerülnöd!

 

Amit viselj: A-vonal

Korábbi cikkeinkben már említettük, hogy a molett valójában egy gyűjtőfogalom, ezen belül több alaktípust is megkülönböztetünk, így nem mindenkinek állnak jól ugyanazok a ruhadarabok. Az A-vonal azonban egy olyan fazon, ami bármilyen alkatok tökéletesen mutat, kiemeli a nőies vonalakat és eltakarja az előnytelenebb részeket a testen. Ha tehát azon gondolkozol, hogy beszerezz egy ruhát vagy egy szoknyát, de nem tudod, hogy milyen fazont válassz, érdemes az A-vonal mellett döntened, hiszen ez biztos, hogy jól fog állni neked.

 

Amit felejts el: bőrszoknya

A molett hölgyek legtöbbje, ha figyel a fazonra, az anyagválasztásra nem fordít kellő figyelmet, pedig ezzel is könnyedén szélesíthetik magukat. A bőrhatású szoknyákat érdemes kerülnöd molettként, hiszen ezzel csak szélesíted a lábaidat. Helyettük inkább válassz könnyedebb, légies, illetve kevésbé fényes anyagokat, ezzel karcsúsítod a lábaidat.

 

Amit viselj: ceruzaszoknya

Mint már említettük, a molett nők többsége kerüli a szoknyákat, de akik mégis hajlandóak felvenni olykor-olykor szoknyát, azok is messziről kerülik a ceruzaszoknyákat, ami valójában nagy hiba. Egy jól szabott, csinos ceruzaszoknya nagyon jól tud állni egy molett hölgynek, ráadásul kiemelheted ezzel a fazonnal a nőies alakodat. Ha a ceruzaszoknya mellett tennéd le a voksodat, arra figyelj, hogy kicsivel térd fölé érő fazont válassz, hiszen a túl rövid és a térd alatti ceruzaszoknya is előnytelen hatást eredményezhet. A térd fölé érő fazon optikailag megnyújtja a lábaidat, illetve a segítségével magasabbnak fogsz tűnni.

 

Amit felejts el: farmerszoknya 

A bőrszoknyához hasonlóan a farmerszoknya is egy nehezebb anyag, így ez az anyag is erősíti a lábaidat. Ha körte alkatod van, mindenképp kerüld az ilyen szoknyákat, azonban ha alma alkatod van, és a lábaid vékonyabbak, akkor nem feltétlenül kell kerülnöd a farmerszoknyát.