Így sminkelj molettként

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

Sminktippek molett hölgyeknek

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben! 20% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben!

WANNABEE NAPOK MEGHOSSZABBÍTVA 10.13.-IG !!!! 

Tovább

Őszi útmutató a stílusos megjelenéshez-molett hölgyeknek

A molett hölgyeknek minden évszakban nehezebb dolga van, ha réteges és stílusos ruhákat keresnek a hidegebb napokra is. Mi a Wannabee-nél az...

Tovább

Esküvői szezonra színkalauz

Szeptember közeledtével nem ér véget az esküvői szezon. A tematikus esküvők már évek óta egyre népszerűbbek ezért egyre több esküvő...

Tovább

A megfelelő öltözék mellett a kifogástalan frizura és smink is a tökéletes megjelenés elengedhetetlen része. A molett hölgyeknél nagyon fontos, ha az alkatuknak megfelelő ruhák mellett az arcukhoz megfelelő sminket válasszák.

 

A megfelelő kontúrozás a legfontosabb!

 

A legfontosabb, amire oda kell figyelnie egy molett hölgynek, az a megfelelő kontúrozás. A kísérletezés az első lépés, hiszen csak így találhatod meg a számodra tökéletesen megfelelő termékeket.

Gyakran már az alapozó és korrektor kiválasztása is rosszul sikerül a hölgyeknek, ami elég feltűnő tud lenni, hiszen elüthet a bőröd színétől.

 

Smink nélkül válassz alapozót!

 

Ha smink nélkül indulsz el a drogériába, máris megkönnyíted a dolgod, hiszen így egyszerűen kiválaszthatod a tökéletes árnyalatot. A molett hölgyeknél gyakran okoz problémát a zsírosodó arcbőr, ezért érdemes mattosító púdert használni.

 

Csak egy dolgot emelj ki az arcodon!

 

Mindenképp csak egy dolgot emelj ki az arcodon. Ha a szádat szeretnéd kiemelni egy erősebb színnel, a szemed ne legyen túlzottan hangsúlyos. Hafüstös szemeket varázsolsz magadnak, a szád legyen visszafogott, természetes.

Ne felejtsd el, hogy a szemöldököd formázása is nagyon fontos, hiszen ez egy keretet ad az arcodnak.

Felejtsd el a műszempillákat és a rikító színes szemhéjfestékeket, törekedj sminkelésnél a természetességre.