Senki sem hitt benne túlsúlya miatt, ő mégis megcsinálta!

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

Senki sem hitt benne túlsúlya miatt, ő mégis megcsinálta!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben! 20% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben!

WANNABEE NAPOK MEGHOSSZABBÍTVA 10.13.-IG !!!! 

Tovább

Őszi útmutató a stílusos megjelenéshez-molett hölgyeknek

A molett hölgyeknek minden évszakban nehezebb dolga van, ha réteges és stílusos ruhákat keresnek a hidegebb napokra is. Mi a Wannabee-nél az...

Tovább

Esküvői szezonra színkalauz

Szeptember közeledtével nem ér véget az esküvői szezon. A tematikus esküvők már évek óta egyre népszerűbbek ezért egyre több esküvő...

Tovább

Egy színésznő, aki a molett nők elfogadásáért küzd.

Mára már nem foglalkozik a sajtó kritikáival, egyre több filmben tűnik fel és ő az egyik legkeresettebb színésznő napjainkban!

Senki sem hitt benne túlsúlya miatt, ő mégis megcsinálta!

 

 

 

 

Melissa McCarthy teljesen átlagos körülmények között nőtt fel egy farmon, azonban egy nem mindennapi személy rokonaként, aki Jenny McCarthy. Jenny a 90-es években kapott egy saját tévéműsort, ahová rokonát is beszervezte.

Azóta Melissa lekörözte unokatestvérét, annak ellenére, hogy első ránézésre nem igazán mondható sztáralkatnak.

 

Sokan nem is tudják róla, hogy kipróbálta magát a stand up comedy világában. Itt jött rá igazán, hogy otthonosan érzi magát a színpadon, ezért elkezdett komolyabban foglalkozni a színészettel. Csatlakozott egy társulathoz, ahol megismerte későbbi férjét, Ben Falconét.

 

 

 

Melissa McCarthy hihetetlen, de nem azért ment New Yorkba, hogy híres színésznő lehessen, hanem azért, hogy divattervező váljon belőle. Úgy gondolja, hogy a molett hölgyekre senki sem gondol, ha divatról van szó.

 

Azért szeretett volna tenni, hogy a teltkarcsú hölgyek ne csak fekete, bő ruhákban járjanak. A hírnevének köszönhetően mára már saját márkája van, ahol kiemelt figyelmet fordít a molett nők igényeire.

 

Az első sikereket a Szívek Szállodája hozta a színésznőnek. Sokáig úgy tűnt, hogy nem tud kilépni a vicces mellékszereplő skatulyából. Minden megváltozott, amikor a Koszorúslányok című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra is jelölték. Azóta halmozza a sikereket.

 

 

 

Saját bevallása szerint a szakmában nem kritizálták a súlya miatt, ám a sajtó annál inkább. Mára már azonban nem foglalkozik a kritikákkal, megtanulta kezelni a hasonló helyzeteket.

 

A nézők egyszerűen imádják a színésznőt, hiszen végre egy olyan személyt láthatnak a vásznon, akivel minden nő azonosulni képes, és nem a tökéletes alakjával szeretne kitűnni a tömegből, hanem páratlan tehetségével és humorával.