3 dolog, ami megnehezíti a Plus Size lányok számára a vásárlást

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

3 dolog, ami megnehezíti a Plus Size lányok számára a vásárlást

molett fashion

Molett Fashion: fedezd fel a Wannabee Plus Size kollekciót!

Plus Size lányként is csinosan, divatosan öltözködnél? M-től 5XL-ig keresel molett fashion boltot, webáruházat? Ismerd meg a Wannabee...

Tovább
Plus Size bolt Budapesten

Plus Size bolt Budapesten | Fedezd fel a Wannabee kollekciót!

Molett ruhák, csinos, előnyös Plus Size kollekciók széles választékban, hetente megújuló árukészlettel Plus Size boltunkban Budapesten, a...

Tovább
női ruhák nagy méretben

Női ruhák nagy méretben: fedezd fel a Wannabee Plus Size kollekció legszebb...

Ki mondta, hogy M-es méret felett nincs divat? Célunk, hogy M-től 5XL-ig gyártsunk olyan női ruhákat nagy méretben, amelyekben a valódi nők...

Tovább

Ma már rengeteg üzlet árul kifejezetten Plus Size ruhadarabokat vásárlóik számára, ez nem újdonság. De akkor mégis miért tűnik olyan nehéznek beszerezni egy igazán jó, csini darabot? Tudjuk a választ, és a megoldást is! 

3 dolog, ami megnehezíti a Plus Size lányok számára a vásárlást

Engedj meg nekünk egy kis személyes visszatekintést a témában, mielőtt belevágnánk.

 

Amikor létrehoztuk a Wannabee márkát, ez a piac még korántsem volt ennyire „telített”. Mi is minden nap küzdöttünk a megfelelő ruhák kiválasztásával, a vásárló körutak rémálomnak tűntek – hiszen alig egy-egy üzlet kínált szinte csak szezonálisan néhány nagyobb méretű ruhadarabot. Ezért is álmodtuk meg a Wannabee-t, ezért dolgozunk nap mint nap: hogy Nektek már ne okozzon problémát a tökéletes, csini ruhadarabok megtalálása…


Ezt követően szép lassan fejlődött a világ, új trendek születtek, és rengeteg divatcég „igyekszik” belépni a Plus Size világába a saját molett részlegükkel – a Wannabee márka népszerűsége mégis töretlen. Hogy miért? Vásárlóinktól sokat hallunk, sokat tapasztalunk mi magunk is – ezek alapján állítottuk össze azt a három tényezőt, ami a leginkább megnehezíti a dolgod, ha Plus Size lányként vásárolsz! 

 

#1: Hiába a nagy méret, ha nem passzol…

Való igaz, hogy a nagyobb, jellemzően külföldi multinacionális divatcégek polcai között is találsz már „Plus Size részleget”. Itt találod a 3XL+ méreteket, biztosan Te is megörültél már ezeknek a polcoknak többször is… Egészen a próbafülkéig.

 

A nagyobb divatcégek ugyanis konfekcióméretekkel dolgoznak, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag egy adott „testalkat” különböző méreteire készítenek ruhákat. A női test meg, ugye, nem egészen így működik. 

 

Mi kollekcióink tervezésekor igyekszünk a lehető legtöbb testalkatra előnyös darabokat megálmodni, és a lehető legmagasabb minőségben elkészíteni azt számotokra!
 

 

#2: Nem gondolkodnak a „dobozon kívül”

Az a rengeteg „aranyszabály”, a jó tanácsok, amiket a molett divatban hallani szoktunk… Tudjátok miről beszélek: a fekete a jó választás, a mintákat érdemes kerülni, és ugyan! Nehogy véletlen színes, vidám darabokat hordj! 

 

A nagy divatcégek pedig nem „kockáztatnak”: a Plus Size részlegek telis-tele vannak unalmas ruhákkal. Pedig nem kéne félni a mintáktól, a trükkös fazonoktól, az egymást jól kiegészítő színektől, hiszen ezek nagyon is jól mutatnak 3XL felett is – sőt! Egy-egy jól elhelyezett mintával akár „alakformáló” hatást is elérhetünk. 

 

#3: Ami nagyméretű, az lóghat?!

A harmadik nehézséget okozó tényező a nagyobb márkák Plus Size részlegén a fazonok átvizsgálásakor üti fel a fejét. Valamiért – és ne kérdezzétek miért, hiszen minden molett divatmárka tudja, hogy ez nem jó út – a Plus Size „polcokon” bő ruhákat találunk csak… Pedig a legfontosabb mindig az volna, hogy a kiválasztott ruhadarab szépen passzoljon alakodra, megmutatva azt, ami előnyös – és esetleg elterelve a figyelmet arról, ami kevésbé! 


Divat blog

molett fashion

Molett Fashion: fedezd fel a Wannabee Plus Size kollekciót!

Plus Size lányként is csinosan, divatosan öltözködnél? M-től 5XL-ig keresel molett fashion boltot, webáruházat? Ismerd meg a Wannabee márkát és fedezd fel a legszebb molett ruhákat hétről hétre! 

Tovább

Plus Size bolt Budapesten

Plus Size bolt Budapesten | Fedezd fel a Wannabee kollekciót!

Molett ruhák, csinos, előnyös Plus Size kollekciók széles választékban, hetente megújuló árukészlettel Plus Size boltunkban Budapesten, a Podmaniczky utcában! Ismerd meg márkaüzletünket, és próbáld fel bátran a kiszemelt darabot vásárlás előtt! 

Tovább

női ruhák nagy méretben

Női ruhák nagy méretben: fedezd fel a Wannabee Plus Size kollekció legszebb darabjait!

Ki mondta, hogy M-es méret felett nincs divat? Célunk, hogy M-től 5XL-ig gyártsunk olyan női ruhákat nagy méretben, amelyekben a valódi nők is tökéletes magabiztossággal léphetnek fel! 

Tovább

Újra Wannabee napok webáruházunkban! 20% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Újra Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben!

Ha kupon, és sorban állás nélkül is akciósan vásárolnál, van egy jó hírünk!

Tovább

Molett divat

Tévhitek a tükör előtt: ezek a testkép zavarok gyötrik a leggyakrabban a Plus Size lányokat

Álltál már elkeseredetten a tükör előtt, keresve azt a ruhadarabot ami „áll valahogy”? El kell ismernem: én igen. A múltban talán túl gyakran is – ahogy rengeteg barátnőm is. És hogy mire jutottam? Arra, hogy ezek a legnagyobb...

Tovább

Őszi „must have” ruhák: ezeket mindenképp szerezd be az őszi szezonra!

Őszi „must have” ruhák: ezeket mindenképp szerezd be az őszi szezonra!

A jó idő elmúltával ruhatárunk is cserélődik. Az őszi színek, praktikus őszi darabok átveszik a kis ruhák helyét, és ha jól átgondoltan töltöd fel gardróbod, akár néhány darab felhasználásával is rengeteg szuper szettet kreálhatsz...

Tovább

„Tedd!” és „Ne tedd!” a Plus Size divat világában

„Tedd!” és „Ne tedd!” a Plus Size divat világában

A molett lányok számára a divat követése gyakran nem egy élvezetes hobbi, hanem egy kihívásokkal teli útvesztő. Persze ha egy kicsit is rutinos vagy, tudod, hogy megkönnyítheted a dolgod ha például webáruházunkból választasz magadnak...

Tovább

Molett divat: ezért válassz molett ruha webáruházat!

Molett divat: ezek az erősségei a molett ruházatnak

A divat mindenkié! Minden nő megérdemli, hogy a tükörbe nézve elégedetten szemlélhesse magát – a molett divat legjobb fazonjai, színei és anyagai pedig a Plus Size lányoknak is lehetővé teszi ezt.

Tovább

Rólunk


Tervezőinkkel közösen gondolkodva alkotjuk meg számodra azokat a ruhadarabokat, melyek leginkább illenek a személyiségedhez - kiemelve a pozitív külső tulajdonságokat. Kollekciónk darabjait úgy álmodjuk meg, hogy jól érezd magad ruháinkban minden nap, minden szituációban! A színek, a formák és a különféle anyagok kombinációja izgalmassá teszik a megjelenésedet!