3 dolog, ami megnehezíti a Plus Size lányok számára a vásárlást

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

3 dolog, ami megnehezíti a Plus Size lányok számára a vásárlást

Így öltözködj, ha vékony lábakat szeretnél

Így varázsold vékonyabbá a lábaidat- 5 optikai trükk moletteknek

Te sem vagy elégedett lábaid vastagságával, szeretnéd, ha vékonyabbnak tűnnének? Ha olyan vékony lábakat nem is ígérhetünk neked, mint a...

Tovább
Szóval, Norbi szerint a férfiak csak a nő testét kívánják meg…

Szóval, Norbi szerint a férfiak csak a nő testét kívánják meg…

…ugyanitt, szerinte a nő teste akkor kívánatos, ha az karcsú, kidolgozott – vagy legalábbis vékony.  Hát, lányok, ha ez így...

Tovább
Tippek moletteknek

10 karcsúsító tipp moletteknek

Mutatunk 10 szuper karcsúsító trükköt molett hölgyek számára! Ha ezeket betartjátok az öltözködés során, akkor ti is ledobhattok pár...

Tovább

Ma már rengeteg üzlet árul kifejezetten Plus Size ruhadarabokat vásárlóik számára, ez nem újdonság. De akkor mégis miért tűnik olyan nehéznek beszerezni egy igazán jó, csini darabot? Tudjuk a választ, és a megoldást is! 

3 dolog, ami megnehezíti a Plus Size lányok számára a vásárlást

Engedj meg nekünk egy kis személyes visszatekintést a témában, mielőtt belevágnánk.

 

Amikor létrehoztuk a Wannabee márkát, ez a piac még korántsem volt ennyire „telített”. Mi is minden nap küzdöttünk a megfelelő ruhák kiválasztásával, a vásárló körutak rémálomnak tűntek – hiszen alig egy-egy üzlet kínált szinte csak szezonálisan néhány nagyobb méretű ruhadarabot. Ezért is álmodtuk meg a Wannabee-t, ezért dolgozunk nap mint nap: hogy Nektek már ne okozzon problémát a tökéletes, csini ruhadarabok megtalálása…


Ezt követően szép lassan fejlődött a világ, új trendek születtek, és rengeteg divatcég „igyekszik” belépni a Plus Size világába a saját molett részlegükkel – a Wannabee márka népszerűsége mégis töretlen. Hogy miért? Vásárlóinktól sokat hallunk, sokat tapasztalunk mi magunk is – ezek alapján állítottuk össze azt a három tényezőt, ami a leginkább megnehezíti a dolgod, ha Plus Size lányként vásárolsz! 

 

#1: Hiába a nagy méret, ha nem passzol…

Való igaz, hogy a nagyobb, jellemzően külföldi multinacionális divatcégek polcai között is találsz már „Plus Size részleget”. Itt találod a 3XL+ méreteket, biztosan Te is megörültél már ezeknek a polcoknak többször is… Egészen a próbafülkéig.

 

A nagyobb divatcégek ugyanis konfekcióméretekkel dolgoznak, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag egy adott „testalkat” különböző méreteire készítenek ruhákat. A női test meg, ugye, nem egészen így működik. 

 

Mi kollekcióink tervezésekor igyekszünk a lehető legtöbb testalkatra előnyös darabokat megálmodni, és a lehető legmagasabb minőségben elkészíteni azt számotokra!
 

 

#2: Nem gondolkodnak a „dobozon kívül”

Az a rengeteg „aranyszabály”, a jó tanácsok, amiket a molett divatban hallani szoktunk… Tudjátok miről beszélek: a fekete a jó választás, a mintákat érdemes kerülni, és ugyan! Nehogy véletlen színes, vidám darabokat hordj! 

 

A nagy divatcégek pedig nem „kockáztatnak”: a Plus Size részlegek telis-tele vannak unalmas ruhákkal. Pedig nem kéne félni a mintáktól, a trükkös fazonoktól, az egymást jól kiegészítő színektől, hiszen ezek nagyon is jól mutatnak 3XL felett is – sőt! Egy-egy jól elhelyezett mintával akár „alakformáló” hatást is elérhetünk. 

 

#3: Ami nagyméretű, az lóghat?!

A harmadik nehézséget okozó tényező a nagyobb márkák Plus Size részlegén a fazonok átvizsgálásakor üti fel a fejét. Valamiért – és ne kérdezzétek miért, hiszen minden molett divatmárka tudja, hogy ez nem jó út – a Plus Size „polcokon” bő ruhákat találunk csak… Pedig a legfontosabb mindig az volna, hogy a kiválasztott ruhadarab szépen passzoljon alakodra, megmutatva azt, ami előnyös – és esetleg elterelve a figyelmet arról, ami kevésbé! 


Divat blog

Így öltözködj, ha vékony lábakat szeretnél

Így varázsold vékonyabbá a lábaidat- 5 optikai trükk moletteknek

Te sem vagy elégedett lábaid vastagságával, szeretnéd, ha vékonyabbnak tűnnének? Ha olyan vékony lábakat nem is ígérhetünk neked, mint a kifutón flangáló modelleknek, azért mutathatunk néhány trükköt, amivel a te lábaid is optikailag...

Tovább

Szóval, Norbi szerint a férfiak csak a nő testét kívánják meg…

Szóval, Norbi szerint a férfiak csak a nő testét kívánják meg…

…ugyanitt, szerinte a nő teste akkor kívánatos, ha az karcsú, kidolgozott – vagy legalábbis vékony.  Hát, lányok, ha ez így volna mi bizony nyakig ülnénk a… igen, abban.   

Tovább

Tippek moletteknek

10 karcsúsító tipp moletteknek

Mutatunk 10 szuper karcsúsító trükköt molett hölgyek számára! Ha ezeket betartjátok az öltözködés során, akkor ti is ledobhattok pár kilót, legalább is optikailag. Nézzük, mikre érdemes figyelni!

Tovább

Tavaszi Plus Size ruhák a legdivatosabb színekben

Ezek a legtrendibb színű tavaszi Plus Size ruhák

Már megszokhattuk, hogy a tavaszi, és nyári kollekció mindig a pezsgő, vibráló színekről szól, ez idén sem lesz másként. Nézzük, mely színek lesznek idén tavasszal a legtrendibbek, amiket mi is felhasználunk  a tavaszi Plus Size ruhák elkészítéséhez!

Tovább

Tavaszi molett ruhák

Megjelent az elő-tavaszi kollekció: csodás színek és minták

Bár még javában tart a tél, és a hideg idő, mi már elkezdtünk készülni a napsütésre, elővettük újra a csodás színeket, és vidám mintákat. Fogadjátok hát szeretettel az idei tavaszi kollekció első darabjait, amit idén is az...

Tovább

Molett alkalmi ruha webáruházunk legjobb darabjai

Így öltözz fel molett alkalmi ruha webáruházból: mutatjuk a legjobb összeállításokat!

Molett alkalmi ruha webáruházunkban számtalan klasszikus, és modern darabot találhatsz, amelyek megállják a helyüket, bármilyen eseményre is készüljél. Mutatunk néhány nagyon szuper összeállítást, amivel te s nagy sikert arathatsz!

Tovább

Ruha szilveszteri bulira moletteknek

Ilyen a tökéletes molett ruha szilveszterre

Közeleg az év vége, és egyben az év legnagyobb partija is. Nem tudod mit vegyél fel szilveszterre? Segítünk, megmutatjuk, mi a legjobb molett ruha választás szilveszterre, amiben illően búcsúztathatod az óévet, és várhatod az újat!

Tovább

Tökéletes Plus Size alkalmi ruha minden alkalomra

Plus Size alkalmi ruha- minden alkalomra

A tökéletes Plus Size alkalmi ruha megtalálása nem egyszerű feladat, hiszen nem elég arra odafigyelni, hogy milyen szabások és színek állnak jól, de a különböző megjelenésekre vonatkozó előírásokat is figyelembe kell venni. Segítünk egy...

Tovább

Rólunk


Tervezőinkkel közösen gondolkodva alkotjuk meg számodra azokat a ruhadarabokat, melyek leginkább illenek a személyiségedhez - kiemelve a pozitív külső tulajdonságokat. Kollekciónk darabjait úgy álmodjuk meg, hogy jól érezd magad ruháinkban minden nap, minden szituációban! A színek, a formák és a különféle anyagok kombinációja izgalmassá teszik a megjelenésedet!