A nagy kiegészítő körkép: ilyen kiegészítőket érdemes hordanod Plus Size lányként

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

A nagy kiegészítő körkép: ilyen kiegészítőket érdemes hordanod Plus Size lányként

Dzsungel minta a molett divatban

A molett divatban is hódít a dzsungelminta idén nyáron

Nyáron a legtöbb nő szeret színesen, vidámabban öltözni, mint a hideg hónapokban. Pusztán amiatt, mert egyes nők teltebb idomokkal...

Tovább
A legjobb nyári molett ruha: a sokszínűen kombinálható tunika

A tökéletes nyári molett ruhadarab: a sokszínű tunika

A nyári nagy melegben senkinek sincsen könnyű dolga az öltözködéssel, nemhogy a molett testalkatú hölgyeknek. De van egy jó hírünk, van...

Tovább
A legszebb nyári minták és színek a molett divatban

A legszebb nyári minták és színek a molett divatban

A nyár beköszöntével mindannyian vágyunk az élénkebb, nyári színekre és a kifejezőbb mintákra – amelyet a ruhatárunkban is meg...

Tovább

A molett divat világában a ruhák fazonja, a kiválasztott színek és színösszeállítások, valamint a felvett ruhák anyaga és még a fehérnemű is kategorikus kérdés tud lenni. Amiről kevesebbet beszélünk az „öltözködési tippek” körében, azok a kiegészítők – pedig egyáltalán nem szabad elbagatelizálni a kérdést! 

A nagy kiegészítő körkép: ilyen kiegészítőket érdemes hordanod Plus Size lányként

Egy jól megválasztott, a megfelelő területen a megfelelő méretben hordott kiegészítő rendkívül sokat tud dobni a megjelenéseden. Az ékszerek, táskák, cipők és övek kiválasztásakor éppúgy fontos, hogy testalkatodnak és stílusodnak megfelelően válassz amellett, hogy természetesen a felvett ruhához is igazítani érdemes őket. Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a kiegészítők és a testalkat összefüggéseiben!

 

Az ékszer a nő legjobb barátja – a Plus Size divat világában is

Egy jól megválasztott ékszer vagy ékszer szett rengeteget tud dobni a megjelenéseden. Egy egyszerűbb ruhából is hamar alkalmi outfit válhat, ha elegáns, kifinomult ékszerekkel kombinálod, és ugyan így egy csinosabb fazonú, alkalmi öltözékből is lehet hétköznapibb darab a nem megfelelő ékszerválasztással.


A Plus Size világában éppen azok a trendek, divatok és „irányelvek” érvényesek, mint az általános divatban, egy különbséggel: ha szeretnéd alakod optikailag formálni, érdemes a testalkatodat figyelembe véve kiválasztani ékszerkollekciód.


Hogy hogyan? Épp úgy, mint ahogy ruhát választasz! Az ékszereket – és más kiegészítőket - azokra a területekre érdemes koncentrálni testeden, amelyet szeretnél hangsúlyozni. Ha például erőteljesebb csípővel, és keskeny vállal rendelkezel, bátran választhatsz magadnak egy szép hangsúlyos nyakláncot. Ha éppen felsőtested az erőteljesebb, egy finom, vékony ékszer még belefér – de inkább csípőd tájékát érdemes kiemelned, például egy csinos övvel.


PRO tipp: a kevesebb néha több! Nem érdemes minden létező végtagod ékszerekkel díszíteni, ettől megjelenésed „túlzsúfolt” lesz, amitől bizony nem fogsz karcsúbbnak látszani…

 

A cipőválasztás: nem véletlen a lányok kedvence a Plus Size világban is!

Ugyan, melyik nő ne ismerné a tökéletes cipő szerepét egy outfitben? :) Akármilyen öltözékről is beszéljünk, egy igényes, a stílushoz passzoló – vagy épp attól bohón eltérő – cipővel nagyon látványos változásokat tudunk elérni.


A cipőválasztásnál a vágyott darab esetében azonban arra is érdemes figyelni, hogy az ne csak stílusában passzoljon hozzánk, de testalkatunkat is jó irányba „torzítsa”. Egy rövid, ducibb lábú lány esetében például egy vastag bokapánttal rendelkező szandál, vagy ősszel, télen egy éppen boka föl érő csizma nem a legjobb megoldás, hiszen ezek optikailag még jobban összenyomják az alakot. 

 

PRO tipp: a testszínű, vagy más naturális színű magassarkú, elöl mélyen kivágott cipők mindig tuti választásnak bizonyulnak! Ezek nem nyomják össze alkatod, divatosak, és szinte minden outfithez tökéletesen passzolnak.

 

Az öv: merd, vagy ne merd Plus Size lányként?

A divatos, mell alá vagy derékra kötött övek kérdése rendkívül megosztó a Plus Size lányok körében. Sokan állítják, hogy molett testalkatra ezek egyáltalán nem valóak, pedig ez így alapvetően nem igaz.


Mint mindenhol, az övek esetében is azt érdemes figyelembe venned, hogy a Te testalkatod mit követel meg! Való igaz, hogy egy alma testalkattal rendelkező, pocakban igen erős lánynak nem a legjobb választás a hason átkötött divatos öv, de mint tudjuk, a Plus Size testalkat nem csak ilyen lányokból áll.


Amennyiben azon szerencsés lányok közé tartozol, akik homokóra alkattal büszkélkedhetnek, a széles öv a derékon gyönyörűen ki tudja ezt hangsúlyozni! A felső testben erősebb, keskeny csípőjű lányoknak pedig igazi megváltás lehet, ha csípőjükre egy csinos övet kötnek: ezzel ugyanis optikailag elérhetik a kívánt homokóra hatást. 


PRO tipp: Öltözködéskor az övek esetében kiemelten ügyelj rá, hogy „pont jó” szorosságra állítsd! A túl nagyra hagyott, lötyögős öv éppolyan kiábrándító lehet, mint egy túl szűkre húzott darab.
 


Divat blog

Dzsungel minta a molett divatban

A molett divatban is hódít a dzsungelminta idén nyáron

Nyáron a legtöbb nő szeret színesen, vidámabban öltözni, mint a hideg hónapokban. Pusztán amiatt, mert egyes nők teltebb idomokkal rendelkeznek, nem kell kötelezően mindig feketét viselni, hogy elrejtsék a kevésbé előnyös részeket. Épp...

Tovább

A legjobb nyári molett ruha: a sokszínűen kombinálható tunika

A tökéletes nyári molett ruhadarab: a sokszínű tunika

A nyári nagy melegben senkinek sincsen könnyű dolga az öltözködéssel, nemhogy a molett testalkatú hölgyeknek. De van egy jó hírünk, van egy tökéletes nyári molett ruhadarab, ami nemcsak kényelmes, hanem nagyon jól áll a moletteknek,...

Tovább

A legszebb nyári minták és színek a molett divatban

A legszebb nyári minták és színek a molett divatban

A nyár beköszöntével mindannyian vágyunk az élénkebb, nyári színekre és a kifejezőbb mintákra – amelyet a ruhatárunkban is meg kívánunk mutatni. Ahogy minden évben, idén is újabb és újabb divatszínekkel, mintákkal bővült a...

Tovább

Karcsú megjelenés molett lányoknak

Optikai tuning molett lányoknak: ezeket a trükköket alkalmazd, ha karcsúbbnak szeretnél tűnni!

A molett divat, a molett öltözködés egyik legfontosabb ismérve az előnyös ruhadarabok kiválasztása, amivel optikailag elérheted a gyönyörű homokóra alakot, amivel eltakarhatod a kevésbé előnyös testrészeket, és amivel kiemelheted azt, ami...

Tovább

Kánikula tippek molett lányoknak

Tippek a kánikula elviseléséhez molett lányoknak

Amikor a hőmérő szinte szétdurran, az aszfalt felett pedig már-már remeg a levegő a hőségtől, az sokunkat megvisel. Molett lányként gyakran úgy tűnhet, nekünk még nehezebb a dolgunk a kánikulában, de van néhány adu, amivel túlélheted az...

Tovább

5 Plus Size divattipp nyárra

5 Plus Size divattipp nyárra, amit érdemes betartanod!

A kánikula már a küszöbön áll, és arra vár, hogy lehengereljen! Plus Size lányként Te hogyan éled meg a nyarat? Ha még mindig bizonytalan vagy, hogy mit érdemes felvenned, hoztunk most 5 tuti ötletet a csinos, előnyös megjelenésért a nyári hónapokra! 

Tovább

Online Plus Size ruha vásárlás tippek

Online Plus Size ruha vásárlás? Mutatjuk, hogy csináld, hogy biztos legyen a siker!

Bár az online vásárlás egyre jobban terjed, és egyre népszerűbb is az emberek körében, sokan az online Plus Size ruha vásárlástól még mindig tartanak egy picit. Vajon jól fog állni? Vajon tényleg jó méretet választok? Mi lesz, ha mégsem...

Tovább

A 2020-as tavaszi-nyári szezon kedvenc színei

A 2020-as tavaszi-nyári szezon kedvenc színei

Ebben a szokatlan tavaszi szezonban szinte észrevétlenül ér utol minket a nyár – de ez nem jelenti azt, hogy nélkülöznünk kéne az idei év slágerszíneit! Mutatjuk, mik hódítanak idén a tavaszi-nyári szezonban! 

Tovább

Rólunk


Tervezőinkkel közösen gondolkodva alkotjuk meg számodra azokat a ruhadarabokat, melyek leginkább illenek a személyiségedhez - kiemelve a pozitív külső tulajdonságokat. Kollekciónk darabjait úgy álmodjuk meg, hogy jól érezd magad ruháinkban minden nap, minden szituációban! A színek, a formák és a különféle anyagok kombinációja izgalmassá teszik a megjelenésedet!