Ismerd meg a legdivatosabb plus size bloggereket!

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

3 plus size blogger, akik bebizonyítják, hogy telt alkattal is könnyedén lehetünk stílusosak

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben! 20% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben!

WANNABEE NAPOK MEGHOSSZABBÍTVA 10.13.-IG !!!! 

Tovább

Őszi útmutató a stílusos megjelenéshez-molett hölgyeknek

A molett hölgyeknek minden évszakban nehezebb dolga van, ha réteges és stílusos ruhákat keresnek a hidegebb napokra is. Mi a Wannabee-nél az...

Tovább

Esküvői szezonra színkalauz

Szeptember közeledtével nem ér véget az esküvői szezon. A tematikus esküvők már évek óta egyre népszerűbbek ezért egyre több esküvő...

Tovább

Ismerd meg te is a legdivatosabb plus size bloggereket, akik bebizonyítják, hogy telt alkattal is könnyedén lehetünk csinosak és stílusosak! 

Ismerd meg a legdivatosabb plus size bloggereket!

Az interneten egyre több olyan molett bloggerrel találkozhatunk, akik felvállalják önmagukat, annak ellenére, hogy plusz kilókkal rendelkeznek, büszkék a testükre, és szeretik azt. Molettként sem szabad csak azért bő ruhákban járnod, mert van rajtad némi plusz kiló, hiszen ennek ellenére is könnyedén lehetsz csinos! A következő plus size bloggerek ebben nagyban a segítségedre lesznek, érdemes ellesni tőlük néhány öltözködési tanácsot!

 

1. GabiFresh 

Gabi 2008-ban kezdett el a blogolással foglalkozni, azóta pedig a népszerűsége töretlen. A gyönyörű, fiatal lánynak a szenvedélye a divat és az újságírás, a blogjával pedig arra törekszik, hogy bebizonyítsa: telt alkattal is könnyedén lehetünk csinosak és divatosak! Minden molett hölgyet arra bíztat, hogy vállalják fel önmagukat és szeressék a testüket!

 

 

2. Girl With Curves

Tanesha Awasth, a blog alapítója egy igazán kifinomult stílusérzékkel rendelkezik. A blogját úgy indította el, hogy elkezdte lefotózni a mindennapi szettjeit, majd ezeket megosztotta. Egy kis idő elteltével egyre többe követték őt, majd egyre nagyobb igény lett a stílusos összeállításaira. A követői egyszerűen imádják az összes összeállítását!

 

 

3. Kristin Marie 

Kristin egyszerűen imádja a színeket, ez teszi a blogját olyan különlegessé. A molett hölgyek többsége nem mer színes, mintás ruhadarabokat hordani, ami nagy hiba! A színeket nem szabad mellőzni, de tudni kell őket előnyösen viselni!