Így karcsúsíthatod megjelenésed optikailag! Mutatjuk a legjobb trükköket molett lányoknak.

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

Optikai tuning molett lányoknak: ezeket a trükköket alkalmazd, ha karcsúbbnak szeretnél tűnni!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben! 20% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben!

WANNABEE NAPOK MEGHOSSZABBÍTVA 10.13.-IG !!!! 

Tovább

Őszi útmutató a stílusos megjelenéshez-molett hölgyeknek

A molett hölgyeknek minden évszakban nehezebb dolga van, ha réteges és stílusos ruhákat keresnek a hidegebb napokra is. Mi a Wannabee-nél az...

Tovább

Esküvői szezonra színkalauz

Szeptember közeledtével nem ér véget az esküvői szezon. A tematikus esküvők már évek óta egyre népszerűbbek ezért egyre több esküvő...

Tovább

A molett divat, a molett öltözködés egyik legfontosabb ismérve az előnyös ruhadarabok kiválasztása, amivel optikailag elérheted a gyönyörű homokóra alakot, amivel eltakarhatod a kevésbé előnyös testrészeket, és amivel kiemelheted azt, ami igazán gyönyörű rajtad! De milyen trükkökkel, fazonokkal, mintákkal érheted el ezt? Mutatjuk a legjobbakat! 

Karcsú megjelenés molett lányoknak

#1 Kombináld az egyszerű darabokat a feltűnő, mintás vagy színes ruhákkal!

Nagyon sok molett lány fél a mintás, színes, feltűnőbb daraboktól, pedig ez a félelem teljesen alaptalan – sőt, egyenesen káros is a megjelenésedre. Az előnyös molett öltözködés legfontosabb ismérve ugyanis éppen az, hogy tudatosan használd ezeket! A cél minden esetben az optimális homokóra alkat elérése.


Ennek érdekében az egyszerű, egyszínű darabokat kombinálhatod a színes, nagyobb mintás darabokkal olyan módon, hogy a mintát arra a területre helyezed, amelyet erősíteni szeretnél. Ha például széles felső testtel, és keskenyebb csípővel rendelkezel, egy mintás nadrág vagy szoknya egy egyszínű felsővel ezt könnyedén kiegyenlíti majd. 

 


#2 Elő a trükkös fazonokkal!

A molett divat egy másik nagy adu ásza a trükkös fazonokban rejlik. Egy kis fodor itt, egy átlapolás ott, egy gyönyörű V dekoltázs amott, és már kész is az optikailag tökéletes alak! 


Ahogy a színeknél és a mintáknál, itt is az a cél, hogy a nem annyira erős területet hozzuk szintbe, és megteremtsük a karcsú derék látszatát. Emellett a trükkös fazonok abban is segíthetnek, hogy picit elrejtsék a kevésbé előnyös részeinket: például egy kis pocakot könnyen eltakarhatsz egy átlapolt, ráncolt felsőrésszel!

 

#3 Fordítsd a kiegészítőket előnyödre!

A jól megválasztott színek, fazonok mellett a másik legnagyobb fegyvered a kiegészítőkben van, ezzel is tudatosan kell azonban bánni. Ne feledd, hogy a kevesebb néha több! Érdemes csínyján bánni a rengeteg ékszerrel, táskával, kalappal, övvel – viszont ha tudod, hogy használd őket, nagyon szép eredményeket érhetsz el vele. 


Vegyünk egy példát, a molett lányok nagy mumusát, az övet. Egy öv kifejezetten szép kiegészítője lehet akár egy ruhának is, csupán az öv szélességét és az elhelyezkedését kell jól eltalálnod! A derékra kötött öv valóban vékony jég, ezt csak az alapból is homokóra alkattal rendelkezett lányoknak ajánljuk, viszont a mell alatt vékonyan húzott öv egy bő ruhán szuperül mutathat nagyobb pocakon is, míg a csípőre tett öv segít kihangsúlyozni csípőd, amennyiben az picit keskenyebb, mint tested többi része.

 

#4 Játssz a színekkel, mintákkal! 

Nagy virágos, kis virágos, csíkos vagy épp pöttyös? Ne félj tőle, csak tudd helyén kezelni! Minden anyagmintának megvan a saját tulajdonsága, amit érdemes kihasználnod és előnyödre fordítani. 


Egy óriási virágmintával készült felsőrész például gyönyörűen kihangsúlyozza mellrészed, ezzel nagyobbnak mutatva azt – míg egy hosszanti csíkos ruha magasabbnak mutat majd. 


Ne feledd, a mintát mindig oda fókuszáld, amit ki akarsz emelni magadon!

 

#5 Viseld büszkén saját tested! 

Egy nő szépsége nem a kilókon múlik, és ez minden eddigi tippünknél és trükkünknél fontosabb. Ha magabiztos a fellépésed, ha TUDOD, hogy jól nézel ki, az látszani fog rajtad – és éppen így az is látszik majd, ha kínosan igyekszel takargatni tested. 


A legjobb molett öltözködési tipp amit adhatunk tehát az, hogy vedd fel azt a magabiztos mosolyt, és nyűgözd le azt, akit szeretnél!