Így karcsúsíthatod megjelenésed optikailag! Mutatjuk a legjobb trükköket molett lányoknak.

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

Optikai tuning molett lányoknak: ezeket a trükköket alkalmazd, ha karcsúbbnak szeretnél tűnni!

Dzsungel minta a molett divatban

A molett divatban is hódít a dzsungelminta idén nyáron

Nyáron a legtöbb nő szeret színesen, vidámabban öltözni, mint a hideg hónapokban. Pusztán amiatt, mert egyes nők teltebb idomokkal...

Tovább
A legjobb nyári molett ruha: a sokszínűen kombinálható tunika

A tökéletes nyári molett ruhadarab: a sokszínű tunika

A nyári nagy melegben senkinek sincsen könnyű dolga az öltözködéssel, nemhogy a molett testalkatú hölgyeknek. De van egy jó hírünk, van...

Tovább
A legszebb nyári minták és színek a molett divatban

A legszebb nyári minták és színek a molett divatban

A nyár beköszöntével mindannyian vágyunk az élénkebb, nyári színekre és a kifejezőbb mintákra – amelyet a ruhatárunkban is meg...

Tovább

A molett divat, a molett öltözködés egyik legfontosabb ismérve az előnyös ruhadarabok kiválasztása, amivel optikailag elérheted a gyönyörű homokóra alakot, amivel eltakarhatod a kevésbé előnyös testrészeket, és amivel kiemelheted azt, ami igazán gyönyörű rajtad! De milyen trükkökkel, fazonokkal, mintákkal érheted el ezt? Mutatjuk a legjobbakat! 

Karcsú megjelenés molett lányoknak

#1 Kombináld az egyszerű darabokat a feltűnő, mintás vagy színes ruhákkal!

Nagyon sok molett lány fél a mintás, színes, feltűnőbb daraboktól, pedig ez a félelem teljesen alaptalan – sőt, egyenesen káros is a megjelenésedre. Az előnyös molett öltözködés legfontosabb ismérve ugyanis éppen az, hogy tudatosan használd ezeket! A cél minden esetben az optimális homokóra alkat elérése.


Ennek érdekében az egyszerű, egyszínű darabokat kombinálhatod a színes, nagyobb mintás darabokkal olyan módon, hogy a mintát arra a területre helyezed, amelyet erősíteni szeretnél. Ha például széles felső testtel, és keskenyebb csípővel rendelkezel, egy mintás nadrág vagy szoknya egy egyszínű felsővel ezt könnyedén kiegyenlíti majd. 

 


#2 Elő a trükkös fazonokkal!

A molett divat egy másik nagy adu ásza a trükkös fazonokban rejlik. Egy kis fodor itt, egy átlapolás ott, egy gyönyörű V dekoltázs amott, és már kész is az optikailag tökéletes alak! 


Ahogy a színeknél és a mintáknál, itt is az a cél, hogy a nem annyira erős területet hozzuk szintbe, és megteremtsük a karcsú derék látszatát. Emellett a trükkös fazonok abban is segíthetnek, hogy picit elrejtsék a kevésbé előnyös részeinket: például egy kis pocakot könnyen eltakarhatsz egy átlapolt, ráncolt felsőrésszel!

 

#3 Fordítsd a kiegészítőket előnyödre!

A jól megválasztott színek, fazonok mellett a másik legnagyobb fegyvered a kiegészítőkben van, ezzel is tudatosan kell azonban bánni. Ne feledd, hogy a kevesebb néha több! Érdemes csínyján bánni a rengeteg ékszerrel, táskával, kalappal, övvel – viszont ha tudod, hogy használd őket, nagyon szép eredményeket érhetsz el vele. 


Vegyünk egy példát, a molett lányok nagy mumusát, az övet. Egy öv kifejezetten szép kiegészítője lehet akár egy ruhának is, csupán az öv szélességét és az elhelyezkedését kell jól eltalálnod! A derékra kötött öv valóban vékony jég, ezt csak az alapból is homokóra alkattal rendelkezett lányoknak ajánljuk, viszont a mell alatt vékonyan húzott öv egy bő ruhán szuperül mutathat nagyobb pocakon is, míg a csípőre tett öv segít kihangsúlyozni csípőd, amennyiben az picit keskenyebb, mint tested többi része.

 

#4 Játssz a színekkel, mintákkal! 

Nagy virágos, kis virágos, csíkos vagy épp pöttyös? Ne félj tőle, csak tudd helyén kezelni! Minden anyagmintának megvan a saját tulajdonsága, amit érdemes kihasználnod és előnyödre fordítani. 


Egy óriási virágmintával készült felsőrész például gyönyörűen kihangsúlyozza mellrészed, ezzel nagyobbnak mutatva azt – míg egy hosszanti csíkos ruha magasabbnak mutat majd. 


Ne feledd, a mintát mindig oda fókuszáld, amit ki akarsz emelni magadon!

 

#5 Viseld büszkén saját tested! 

Egy nő szépsége nem a kilókon múlik, és ez minden eddigi tippünknél és trükkünknél fontosabb. Ha magabiztos a fellépésed, ha TUDOD, hogy jól nézel ki, az látszani fog rajtad – és éppen így az is látszik majd, ha kínosan igyekszel takargatni tested. 


A legjobb molett öltözködési tipp amit adhatunk tehát az, hogy vedd fel azt a magabiztos mosolyt, és nyűgözd le azt, akit szeretnél!
 


Divat blog

Dzsungel minta a molett divatban

A molett divatban is hódít a dzsungelminta idén nyáron

Nyáron a legtöbb nő szeret színesen, vidámabban öltözni, mint a hideg hónapokban. Pusztán amiatt, mert egyes nők teltebb idomokkal rendelkeznek, nem kell kötelezően mindig feketét viselni, hogy elrejtsék a kevésbé előnyös részeket. Épp...

Tovább

A legjobb nyári molett ruha: a sokszínűen kombinálható tunika

A tökéletes nyári molett ruhadarab: a sokszínű tunika

A nyári nagy melegben senkinek sincsen könnyű dolga az öltözködéssel, nemhogy a molett testalkatú hölgyeknek. De van egy jó hírünk, van egy tökéletes nyári molett ruhadarab, ami nemcsak kényelmes, hanem nagyon jól áll a moletteknek,...

Tovább

A legszebb nyári minták és színek a molett divatban

A legszebb nyári minták és színek a molett divatban

A nyár beköszöntével mindannyian vágyunk az élénkebb, nyári színekre és a kifejezőbb mintákra – amelyet a ruhatárunkban is meg kívánunk mutatni. Ahogy minden évben, idén is újabb és újabb divatszínekkel, mintákkal bővült a...

Tovább

Karcsú megjelenés molett lányoknak

Optikai tuning molett lányoknak: ezeket a trükköket alkalmazd, ha karcsúbbnak szeretnél tűnni!

A molett divat, a molett öltözködés egyik legfontosabb ismérve az előnyös ruhadarabok kiválasztása, amivel optikailag elérheted a gyönyörű homokóra alakot, amivel eltakarhatod a kevésbé előnyös testrészeket, és amivel kiemelheted azt, ami...

Tovább

Kánikula tippek molett lányoknak

Tippek a kánikula elviseléséhez molett lányoknak

Amikor a hőmérő szinte szétdurran, az aszfalt felett pedig már-már remeg a levegő a hőségtől, az sokunkat megvisel. Molett lányként gyakran úgy tűnhet, nekünk még nehezebb a dolgunk a kánikulában, de van néhány adu, amivel túlélheted az...

Tovább

5 Plus Size divattipp nyárra

5 Plus Size divattipp nyárra, amit érdemes betartanod!

A kánikula már a küszöbön áll, és arra vár, hogy lehengereljen! Plus Size lányként Te hogyan éled meg a nyarat? Ha még mindig bizonytalan vagy, hogy mit érdemes felvenned, hoztunk most 5 tuti ötletet a csinos, előnyös megjelenésért a nyári hónapokra! 

Tovább

Online Plus Size ruha vásárlás tippek

Online Plus Size ruha vásárlás? Mutatjuk, hogy csináld, hogy biztos legyen a siker!

Bár az online vásárlás egyre jobban terjed, és egyre népszerűbb is az emberek körében, sokan az online Plus Size ruha vásárlástól még mindig tartanak egy picit. Vajon jól fog állni? Vajon tényleg jó méretet választok? Mi lesz, ha mégsem...

Tovább

A 2020-as tavaszi-nyári szezon kedvenc színei

A 2020-as tavaszi-nyári szezon kedvenc színei

Ebben a szokatlan tavaszi szezonban szinte észrevétlenül ér utol minket a nyár – de ez nem jelenti azt, hogy nélkülöznünk kéne az idei év slágerszíneit! Mutatjuk, mik hódítanak idén a tavaszi-nyári szezonban! 

Tovább

Rólunk


Tervezőinkkel közösen gondolkodva alkotjuk meg számodra azokat a ruhadarabokat, melyek leginkább illenek a személyiségedhez - kiemelve a pozitív külső tulajdonságokat. Kollekciónk darabjait úgy álmodjuk meg, hogy jól érezd magad ruháinkban minden nap, minden szituációban! A színek, a formák és a különféle anyagok kombinációja izgalmassá teszik a megjelenésedet!