Online Plus Size ruha vásárlás tippek: ezeket tartsd be, hogy jó ruhát szállíthassunk ki!

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

Online Plus Size ruha vásárlás? Mutatjuk, hogy csináld, hogy biztos legyen a siker!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben! 20% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben!

WANNABEE NAPOK MEGHOSSZABBÍTVA 10.13.-IG !!!! 

Tovább

Őszi útmutató a stílusos megjelenéshez-molett hölgyeknek

A molett hölgyeknek minden évszakban nehezebb dolga van, ha réteges és stílusos ruhákat keresnek a hidegebb napokra is. Mi a Wannabee-nél az...

Tovább

Esküvői szezonra színkalauz

Szeptember közeledtével nem ér véget az esküvői szezon. A tematikus esküvők már évek óta egyre népszerűbbek ezért egyre több esküvő...

Tovább

Bár az online vásárlás egyre jobban terjed, és egyre népszerűbb is az emberek körében, sokan az online Plus Size ruha vásárlástól még mindig tartanak egy picit. Vajon jól fog állni? Vajon tényleg jó méretet választok? Mi lesz, ha mégsem tetszik felvéve a ruhadarab?

 

 

Online Plus Size ruha vásárlás tippek

Ezek a kételyek sokakban felmerülnek, pedig a legtöbb esetben teljesen alaptalan félelmek! Mutatjuk, mire érdemes ügyelned online Plus Size ruhák vásárlásakor, hogy tuti legyen a siker! 

 

#1 A mérettáblázat kötelező olvasmány! :)

Minden valamire való webáruház rendelkezik mérettáblázattal, ami az online Plus Size ruha vásárlás esetében különösen fontos lehet. Hiszen ahány gyártó, annyi méretezés fordulhat elő… Persze nagyvonalakban ezek a méretek megegyeznek, mégsem tudhatod teljesen biztosan, hogy az adott gyártó melyik méretezést használja, ezért – főként ha először rendelsz egy újonnan felfedezett webáruházban – mindig nézd meg alaposan a mérettáblát, mérd le magad, és méreteidnek megfelelően válaszd ki a ruhadarabot! 

 

A mi mérettáblázatunkat ITT találod, természetesen, ha visszatérő vásárlóként jársz nálunk, erre már nem lesz szükséged. 

 


#2 Ne a modellből indulj ki!

A legtöbben – így mi is – modelleken mutatjuk be ruhadarabjainkat. Testen felvéve bármely ruha sokkal jobban látható, így sokkal jobban látod a fazont, és hogy várhatóan hogy áll majd a ruhadarab.


Viszont óvva intünk attól, hogy csak ez alapján dönts vásárlás előtt – hiszen ahány lány, annyi testalkat. Érdemes megismerned, kikísérletezned, hogy a Te testalkatodnak milyen fazonok állnak jól, és ezt is számításba venned! 


Mondunk egy példát. A „V” dekoltázzsal rendelkező ruhák, felsők esetében például kifejezetten fontos szempont, hogy milyen magas vagy. Egy alacsony lányon ezek a dekoltázsok mélyebbnek hatnak, míg egy nagyon magas csajszin sokkal zártabbak. Éppen ezért azon nem szabad meglepődni, ha rajtad kissé máshogy áll a ruha – sajnos minden testalkaton lehetetlen bemutatni új ruháinkat. 

 

#3 Mindig olvasd el a leírást! 

Bár minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a ruháinkról készült fotók a lehető leginkább élethűen mutassák be a darabokat, a fényviszonyok és a fénykép– de még monitorod színképessége és színbeállításai – függvényében főként a színek néha picit torzíthatnak. 


Ugyan így a fényképen nem mindig látszik pontosan, hogy milyen anyagból is készült a kiválasztott ruha – ám a termékleírásban ezt is megtalálod! 

 

#4 De mi van, ha mégsem jó amit választottam? 

Természetesen előfordulhat, hogy mégsem tökéletes amit rendeltél. Bár szerencsére a Wannabee webshop-ba csak igen csekély számban küldenek vissza ruhadarabokat, de nőként mi is pontosan tudjuk, hogy van, hogy egyszerűen nem áll olyan jól az a ruha, mint képzeltük. 


Aggodalomra azonban nincs ok, hiszen rendelésed bármikor visszaküldheted! IDE kattintva találod meg az elállás feltételeit és menetét – így már biztosan kockázat nélkül válogathatsz! :)