Online Plus Size ruha vásárlás tippek: ezeket tartsd be, hogy jó ruhát szállíthassunk ki!

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

Online Plus Size ruha vásárlás? Mutatjuk, hogy csináld, hogy biztos legyen a siker!

A legjobb nyári molett ruha: a sokszínűen kombinálható tunika

A tökéletes nyári molett ruhadarab: a sokszínű tunika

A nyári nagy melegben senkinek sincsen könnyű dolga az öltözködéssel, nemhogy a molett testalkatú hölgyeknek. De van egy jó hírünk, van...

Tovább
A legszebb nyári minták és színek a molett divatban

A legszebb nyári minták és színek a molett divatban

A nyár beköszöntével mindannyian vágyunk az élénkebb, nyári színekre és a kifejezőbb mintákra – amelyet a ruhatárunkban is meg...

Tovább
Karcsú megjelenés molett lányoknak

Optikai tuning molett lányoknak: ezeket a trükköket alkalmazd, ha...

A molett divat, a molett öltözködés egyik legfontosabb ismérve az előnyös ruhadarabok kiválasztása, amivel optikailag elérheted a...

Tovább

Bár az online vásárlás egyre jobban terjed, és egyre népszerűbb is az emberek körében, sokan az online Plus Size ruha vásárlástól még mindig tartanak egy picit. Vajon jól fog állni? Vajon tényleg jó méretet választok? Mi lesz, ha mégsem tetszik felvéve a ruhadarab?

 

 

Online Plus Size ruha vásárlás tippek

Ezek a kételyek sokakban felmerülnek, pedig a legtöbb esetben teljesen alaptalan félelmek! Mutatjuk, mire érdemes ügyelned online Plus Size ruhák vásárlásakor, hogy tuti legyen a siker! 

 

#1 A mérettáblázat kötelező olvasmány! :)

Minden valamire való webáruház rendelkezik mérettáblázattal, ami az online Plus Size ruha vásárlás esetében különösen fontos lehet. Hiszen ahány gyártó, annyi méretezés fordulhat elő… Persze nagyvonalakban ezek a méretek megegyeznek, mégsem tudhatod teljesen biztosan, hogy az adott gyártó melyik méretezést használja, ezért – főként ha először rendelsz egy újonnan felfedezett webáruházban – mindig nézd meg alaposan a mérettáblát, mérd le magad, és méreteidnek megfelelően válaszd ki a ruhadarabot! 

 

A mi mérettáblázatunkat ITT találod, természetesen, ha visszatérő vásárlóként jársz nálunk, erre már nem lesz szükséged. 

 


#2 Ne a modellből indulj ki!

A legtöbben – így mi is – modelleken mutatjuk be ruhadarabjainkat. Testen felvéve bármely ruha sokkal jobban látható, így sokkal jobban látod a fazont, és hogy várhatóan hogy áll majd a ruhadarab.


Viszont óvva intünk attól, hogy csak ez alapján dönts vásárlás előtt – hiszen ahány lány, annyi testalkat. Érdemes megismerned, kikísérletezned, hogy a Te testalkatodnak milyen fazonok állnak jól, és ezt is számításba venned! 


Mondunk egy példát. A „V” dekoltázzsal rendelkező ruhák, felsők esetében például kifejezetten fontos szempont, hogy milyen magas vagy. Egy alacsony lányon ezek a dekoltázsok mélyebbnek hatnak, míg egy nagyon magas csajszin sokkal zártabbak. Éppen ezért azon nem szabad meglepődni, ha rajtad kissé máshogy áll a ruha – sajnos minden testalkaton lehetetlen bemutatni új ruháinkat. 

 

#3 Mindig olvasd el a leírást! 

Bár minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a ruháinkról készült fotók a lehető leginkább élethűen mutassák be a darabokat, a fényviszonyok és a fénykép– de még monitorod színképessége és színbeállításai – függvényében főként a színek néha picit torzíthatnak. 


Ugyan így a fényképen nem mindig látszik pontosan, hogy milyen anyagból is készült a kiválasztott ruha – ám a termékleírásban ezt is megtalálod! 

 

#4 De mi van, ha mégsem jó amit választottam? 

Természetesen előfordulhat, hogy mégsem tökéletes amit rendeltél. Bár szerencsére a Wannabee webshop-ba csak igen csekély számban küldenek vissza ruhadarabokat, de nőként mi is pontosan tudjuk, hogy van, hogy egyszerűen nem áll olyan jól az a ruha, mint képzeltük. 


Aggodalomra azonban nincs ok, hiszen rendelésed bármikor visszaküldheted! IDE kattintva találod meg az elállás feltételeit és menetét – így már biztosan kockázat nélkül válogathatsz! :) 
 


 


Divat blog

A legjobb nyári molett ruha: a sokszínűen kombinálható tunika

A tökéletes nyári molett ruhadarab: a sokszínű tunika

A nyári nagy melegben senkinek sincsen könnyű dolga az öltözködéssel, nemhogy a molett testalkatú hölgyeknek. De van egy jó hírünk, van egy tökéletes nyári molett ruhadarab, ami nemcsak kényelmes, hanem nagyon jól áll a moletteknek,...

Tovább

A legszebb nyári minták és színek a molett divatban

A legszebb nyári minták és színek a molett divatban

A nyár beköszöntével mindannyian vágyunk az élénkebb, nyári színekre és a kifejezőbb mintákra – amelyet a ruhatárunkban is meg kívánunk mutatni. Ahogy minden évben, idén is újabb és újabb divatszínekkel, mintákkal bővült a...

Tovább

Karcsú megjelenés molett lányoknak

Optikai tuning molett lányoknak: ezeket a trükköket alkalmazd, ha karcsúbbnak szeretnél tűnni!

A molett divat, a molett öltözködés egyik legfontosabb ismérve az előnyös ruhadarabok kiválasztása, amivel optikailag elérheted a gyönyörű homokóra alakot, amivel eltakarhatod a kevésbé előnyös testrészeket, és amivel kiemelheted azt, ami...

Tovább

Kánikula tippek molett lányoknak

Tippek a kánikula elviseléséhez molett lányoknak

Amikor a hőmérő szinte szétdurran, az aszfalt felett pedig már-már remeg a levegő a hőségtől, az sokunkat megvisel. Molett lányként gyakran úgy tűnhet, nekünk még nehezebb a dolgunk a kánikulában, de van néhány adu, amivel túlélheted az...

Tovább

5 Plus Size divattipp nyárra

5 Plus Size divattipp nyárra, amit érdemes betartanod!

A kánikula már a küszöbön áll, és arra vár, hogy lehengereljen! Plus Size lányként Te hogyan éled meg a nyarat? Ha még mindig bizonytalan vagy, hogy mit érdemes felvenned, hoztunk most 5 tuti ötletet a csinos, előnyös megjelenésért a nyári hónapokra! 

Tovább

Online Plus Size ruha vásárlás tippek

Online Plus Size ruha vásárlás? Mutatjuk, hogy csináld, hogy biztos legyen a siker!

Bár az online vásárlás egyre jobban terjed, és egyre népszerűbb is az emberek körében, sokan az online Plus Size ruha vásárlástól még mindig tartanak egy picit. Vajon jól fog állni? Vajon tényleg jó méretet választok? Mi lesz, ha mégsem...

Tovább

A 2020-as tavaszi-nyári szezon kedvenc színei

A 2020-as tavaszi-nyári szezon kedvenc színei

Ebben a szokatlan tavaszi szezonban szinte észrevétlenül ér utol minket a nyár – de ez nem jelenti azt, hogy nélkülöznünk kéne az idei év slágerszíneit! Mutatjuk, mik hódítanak idén a tavaszi-nyári szezonban! 

Tovább

ANYÁK NAPI KEDVEZMÉNYES Wannabee napok!

ANYÁK NAPI KEDVEZMÉNYES Wannabee napok!

Rendelj Wannabee-t anyák napjára, és egy csudafinom bonbonnal ajándékozunk meg! 

Tovább

Rólunk


Tervezőinkkel közösen gondolkodva alkotjuk meg számodra azokat a ruhadarabokat, melyek leginkább illenek a személyiségedhez - kiemelve a pozitív külső tulajdonságokat. Kollekciónk darabjait úgy álmodjuk meg, hogy jól érezd magad ruháinkban minden nap, minden szituációban! A színek, a formák és a különféle anyagok kombinációja izgalmassá teszik a megjelenésedet!