Bemutatjuk, hogy melyek azok a fazonok és minták, amik előnytelenek a molett hölgyek számára!

Telefonszámunk: 06-20-5-KATTINTS

A kosárban 0 db termék van 0 Ft értékben

Kosár

Kezdőlap Molett ruha webáruház
Vásárlás menete, visszaküldés Mérettáblázat GYIK Wannabee márka Kapcsolat Wannabee viszonteladók

2017.10.10.

Ossza meg!


A molett lányok ellenségei: anyagok, minták és fazonok, amelyek nem előnyösek

Bemutatjuk, hogy melyek azok a fazonok és minták, amik előnytelenek a molett hölgyek számára!

Egyes mintáknak, színeknek és fazonoknak a segítségével rengeteget karcsúsíthatsz az alakodon. Azonban vannak olyan ruhák, melyekkel optikailag csak szélesíted magadat, ezeket pedig érdemes kerülnöd. Bemutatjuk azokat a fazonokat, színeket és mintákat, amik előnytelenül állnak a telt hölgyeken! 


Minták, amik optikailag teltebbnek mutatnak
 

Pöttyös

A pöttyös mintázat nem túl előnyös a molett lányok számára, különösen a nagyobb méretű pöttyök. Ha azonban imádod ezt a mintát, nem kell lemondanod róla, hiszen bátran választhatsz pöttyös kiegészítőket a ruhadarabok helyett.

 

Csíkos

A csíkos mintázatról tudjuk, hogy optikailag szélesít, ez azonban nem minden esetbe van így. A csíkos ruhák kifejezetten jól állhatnak a molett hölgyeknek, csupán meg kell tanulniuk viselni őket, hiszen a rafinált mintáknak köszönhetően könnyedén formálható az alak. A ruha két oldalán felfutó csík nagyon előnyös lehet a molett hölgyek számára, hiszen optikailag nyújtja az alakot, ezáltal viselője sokkal karcsúbbnak fog látszani.  

Ha nem vagy elégedett valamelyik testrészeddel, érdemes erre a területre a vékonyabb csíkozást választani, hiszen az apró minták egyáltalán nem szélesítenek. Azonban ha van olyan terület, amit szeretsz magadon, bátran viselhetsz ott vastagabb csíkozást is! 

 

Nagy minták

Ha mindenképp szeretnél mintákat viselni, akkor inkább a kisebb mintázatú ruhákat válaszd, hiszen a nagyobb minták optikailag csak szélesítenek.

 

Színek, amik teltebbnek mutatják viselőjüket
 

Világos színek

Köztudott, hogy a világos színek teltebbnek mutatnak, míg a sötét színek karcsúsítanak. Ez azonban nem azt jelenti, hogy talpig feketében kell járnod és a világos színeket minden esetben kerülnöd kell, csupán tudni kell viselni a világosabb árnyalatokat is. Ha például nem vagy elégedett a lábaiddal, akkor érdemes erre a területre sötétebb színeket választanod, míg a felsőtestedre kerülhetnek világosabb színek is, ezzel pedig tökéletes homokóralakot varázsolhatsz magadnak.

 

Egyszínűség

Lehet, hogy jó megoldásnak tűnhet, ha azonos színű felsőt és alsórészt viselsz, ez azonban a telt nőknek nem túl előnyös választás. Próbáld meg a már fentebb említett megoldást alkalmazni a színek terén, és azon a területeken viselj színesebb ruhadarabokat, amiket szeretsz magadon.

 

Anyagok, amik előnytelenek lehetnek a molett hölgyek számára
 

Fényes anyagok

Nincs olyan szabás, amely enyhítené a fényes anyagok alakromboló hatását! A visszatükröződő fény és a redők pedig csak még több hurkácskát varázsolhatnak. Ha ragaszkodunk a csillogó hatású ruhákhoz, mindenképp felsőként hordjuk őket, alulra pedig slankító hatású fekete cicanadrágot viseljünk.

 

Merev anyagok

Az olyan merev anyagok, mint a farmer vagy a bőr nem túl előnyösek a molett hölgyek számára. Helyettük válassz lazább, könnyebb anyagokat! 

 

Fazonok, amik optikailag szélesítenek
 

Egyenes fazonú ruhák

A teljesen egyenes fazonú ruhák nem túl előnyösek teltebb alkatra, hiszen a cél mindenképp az legyen, hogy kiemeld a derekad, hiszen így érhetsz el igazi homokóralakot, az ilyen zsákruhák pedig inkább csak szélesítenek. A megoldás ebben az esetben, ha egy övet helyezel el a ruhán, ezzel pedig egy szempillantás alatt kiemelheted a derekadat.

 

Csípőfazonú nadrágok

A teltebb alkattal rendelkező hölgyek számára nem túl jó választás egy csípőfazonú nadrág, hiszen egy ilyen fazon mindent megmutat. Helyette válassz inkább magasabb derekú nadrágot, amivel optikailag egy kicsit megnyújthatod a lábaidat.  

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék: Divat tippek moletteknek

Termékajánló:

Hírek

A legjobb alkalmi ruhák telt nőknek

Alkalmi ruha - Ilyen alkalmi ruhát válassz molettként!

A tökéletes alkalmi ruha megtalálása nem egyszerű feladat a molett hölgyek számára. A következőkben ehhez szeretnének egy kis segítséget nyújtani. Bemutatjuk, hogy milyen...
Tovább

Instagram nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzata minden információt tartalmaz a játék menetéről, a játékban való részvételről, illetve a nyereménnyel kapcsolatos információkat is. 
Tovább

Wannabee - ingyenes szállítás 2018 április 19-től 22-ig

Wannabee - ingyenes szállítás 2018. április 19-től 22-ig

Itt a legjobb alkalom, hogy felújítsd ruhatárad idén nyárra!
Tovább

Bemutatjuk, hogy hogyan faraghatsz le több kilót az alakodból!

Így faraghatsz le több kilót magadról csupán azzal, hogy máshogy öltözködsz

Ha szeretnél karcsúbbnak és csinosabbnak tűnni, akkor itt az idő, hogy néhány ruhadarabot máshogy kombinálj, és már kész is a siker! Nézd meg, hogy hogyan faraghatsz le több...
Tovább

Nézd meg, hogy hogyan érdemes molettként alkalmaznod a 2018-as trendeket!

Így alkalmazd 2018 legmenőbb tavaszi trendjeit molettként

A divat folyamatosan változik, 2018-ban is tartogat néhány szuper újdonságot. Ha szeretnéd molettként is követni a legújabb divatot, és beszereznél néhány trendi ruhadarabot,...
Tovább

Még több hír
1 2 3 4 5

Amit a divatról tudni érdemes

Flanel

Vászonkötésű vékony kártolt gyapjúszövet, amelyet nem kallóznak, hanem csak mosnak és bogácsolnak. Tovább

Még több tudnivaló

Címkék

Divat tippek moletteknek  •  Trendi molett ruhák  •  2013 Tavaszi divatszínek

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzata minden információt tartalmaz a játék...

Wannabee - ingyenes szállítás 2018. április 19-től 22-ig

Itt a legjobb alkalom, hogy felújítsd ruhatárad idén nyárra!

Alkalmi ruha - Ilyen alkalmi ruhát válassz molettként!

A tökéletes alkalmi ruha megtalálása nem egyszerű feladat a molett hölgyek...