Molett divat: erre ügyelj, ha felújítanád ruhatárad Plus Size lányként!

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

Molett divat: ezek az erősségei a molett ruházatnak

molett fashion

Molett Fashion: fedezd fel a Wannabee Plus Size kollekciót!

Plus Size lányként is csinosan, divatosan öltözködnél? M-től 5XL-ig keresel molett fashion boltot, webáruházat? Ismerd meg a Wannabee...

Tovább
Plus Size bolt Budapesten

Plus Size bolt Budapesten | Fedezd fel a Wannabee kollekciót!

Molett ruhák, csinos, előnyös Plus Size kollekciók széles választékban, hetente megújuló árukészlettel Plus Size boltunkban Budapesten, a...

Tovább
női ruhák nagy méretben

Női ruhák nagy méretben: fedezd fel a Wannabee Plus Size kollekció legszebb...

Ki mondta, hogy M-es méret felett nincs divat? Célunk, hogy M-től 5XL-ig gyártsunk olyan női ruhákat nagy méretben, amelyekben a valódi nők...

Tovább

A divat mindenkié! Minden nő megérdemli, hogy a tükörbe nézve elégedetten szemlélhesse magát – a molett divat legjobb fazonjai, színei és anyagai pedig a Plus Size lányoknak is lehetővé teszi ezt.

Molett divat: ezért válassz molett ruha webáruházat!

Nem a ruha teszi az embert! De a molett divat kétség kívül segít megjelenésed felturbózásában

Hisszük és tudjuk, hogy testalkattól függetlenül is lehet valaki gyönyörű, és maga a ruha csupán egy kiegészítő. Ettől függetlenül azt is tudjuk a divat világából, hogy egy-egy rosszul megválasztott darab bizony rengeteget ronthat az ember megjelenésén, függetlenül attól, hogy Plus Size lányról beszélünk-e.


Miben különbözik hát mégis a molett divat a hétköznapitól? 

 

A molett divat legnagyobb ereje a személyre szabottságban rejtőzik! 

A nagy, világhírű divatcégek konfekcióméretei, az „általánosan elfogadott testalkat” bizony csak egy sablon, amelyre ezek a gyárak minden darabjukat ráhúzzák – legyen szó XS-es, vagy éppen XXXL-es méretről.


Az emberi test azonban nem egy sablon, pláne nem a molett lányok világában: van, aki csípőben erősebb, van aki mellben és vállban szélesebb és olyan is akad, akinek a pocakja a „gyenge pontja”. A molett divatban elsődleges célunk ezen különleges testalkatok kiszolgálása: ahhoz ugyanis, hogy a lehető legjobbat hozd ki megjelenésedből a legfontosabb, hogy saját testalkatodnak megfelelő darabokat válassz.

 

Előnyös, csinos molett ruháinkért nézz körül ÚJ KOLLEKCIÓNK darabjai között! 

 

Mennyire passzol a molett divat a „sima divathoz”? 

Ismerjük a divat világát: ha valami meghódítja a szíveket, mindenki szeretne olyat hordani. Gondoljunk csak a nadrágok fazonjára: a 90-es évek trapézőrülete répanadrágokba csapott át, és alig lehet olyan nőt látni az utcán, aki ezt ne követné. Ez egy teljesen természetes folyamata, és amikor azt mondjuk, hogy „Molett divat”, akkor nem feltétlen kell teljesen másra gondolni.


Attól, hogy valaki Plus Size testalkattal rendelkezik, nagy valószínűséggel még ugyan úgy szeretné követni a divatot – és a legtöbb esetben persze ennek semmi akadálya. Ismerünk néhány szélsőséges ellenpéldát (gondoljunk itt csak a haskidobós felsőkre, amelyeknek már régen leáldozott – és ha igazán őszinték akarunk lenni, senkinek nem álltak valóban jól a sztárokon kívül…), de alapvetően a molett divat nem jelent mást, mint az egyszerű, divatosnak titulált ruhák, minták, fazonok alkatra igazítását, előnyössé varázsolását.

 

A molett divatba beleférnek a minták, a színek! 

A média által tükrözött „elvárásoknak” megfelelően sajnos sok gyönyörű Plus Size lány gondolja magáról, hogy takargatnia kellene testét, esetleg csak feketét hordani, hiszen tudjuk, az slankít. Szerencsére már egyre több helyen üti fel a fejét ennek ellenkezője, és az egészséges női test elfogadása M-es méret felett is, azonban sokan még mindig tartanak a mintáktól, színektől.


Pedig a minták és a színek a molett divatban a nők legjobb barátai! Csupán arra kell ügyelni, hogyan kombináljuk ezeket, és milyen arányban oszlanak el testünkön: egy nagyobb mintás darab gyönyörűen kiemeli azon testrészeid, amelyek kevésbé hangsúlyosak – ezzel optikailag megteremtve a mindenki által vágyott „homokóra alkatot”. 

 

A molett divat nagy fegyvere: a trükkös fazonok

Ha körülnéztél már webshopunkban, biztosan észrevetted, hogy van néhány olyan „kedvenc fazonunk”, amely szinte minden évszakban, minden évben megjelenik – és ez nem véletlen. A hosszított tunikák, az átlapolt felsők és a trükkös fazonú ruhák ugyanis a legtöbb Plus Size lánynak tökéletes megjelenést kölcsönöznek – így ezeket az aktuális divat színeivel, mintáival kombinálva népszerű, előnyös darabok születnek. 


Divat blog

molett fashion

Molett Fashion: fedezd fel a Wannabee Plus Size kollekciót!

Plus Size lányként is csinosan, divatosan öltözködnél? M-től 5XL-ig keresel molett fashion boltot, webáruházat? Ismerd meg a Wannabee márkát és fedezd fel a legszebb molett ruhákat hétről hétre! 

Tovább

Plus Size bolt Budapesten

Plus Size bolt Budapesten | Fedezd fel a Wannabee kollekciót!

Molett ruhák, csinos, előnyös Plus Size kollekciók széles választékban, hetente megújuló árukészlettel Plus Size boltunkban Budapesten, a Podmaniczky utcában! Ismerd meg márkaüzletünket, és próbáld fel bátran a kiszemelt darabot vásárlás előtt! 

Tovább

női ruhák nagy méretben

Női ruhák nagy méretben: fedezd fel a Wannabee Plus Size kollekció legszebb darabjait!

Ki mondta, hogy M-es méret felett nincs divat? Célunk, hogy M-től 5XL-ig gyártsunk olyan női ruhákat nagy méretben, amelyekben a valódi nők is tökéletes magabiztossággal léphetnek fel! 

Tovább

Újra Wannabee napok webáruházunkban! 20% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Újra Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben!

Ha kupon, és sorban állás nélkül is akciósan vásárolnál, van egy jó hírünk!

Tovább

Molett divat

Tévhitek a tükör előtt: ezek a testkép zavarok gyötrik a leggyakrabban a Plus Size lányokat

Álltál már elkeseredetten a tükör előtt, keresve azt a ruhadarabot ami „áll valahogy”? El kell ismernem: én igen. A múltban talán túl gyakran is – ahogy rengeteg barátnőm is. És hogy mire jutottam? Arra, hogy ezek a legnagyobb...

Tovább

Őszi „must have” ruhák: ezeket mindenképp szerezd be az őszi szezonra!

Őszi „must have” ruhák: ezeket mindenképp szerezd be az őszi szezonra!

A jó idő elmúltával ruhatárunk is cserélődik. Az őszi színek, praktikus őszi darabok átveszik a kis ruhák helyét, és ha jól átgondoltan töltöd fel gardróbod, akár néhány darab felhasználásával is rengeteg szuper szettet kreálhatsz...

Tovább

„Tedd!” és „Ne tedd!” a Plus Size divat világában

„Tedd!” és „Ne tedd!” a Plus Size divat világában

A molett lányok számára a divat követése gyakran nem egy élvezetes hobbi, hanem egy kihívásokkal teli útvesztő. Persze ha egy kicsit is rutinos vagy, tudod, hogy megkönnyítheted a dolgod ha például webáruházunkból választasz magadnak...

Tovább

Molett divat: ezért válassz molett ruha webáruházat!

Molett divat: ezek az erősségei a molett ruházatnak

A divat mindenkié! Minden nő megérdemli, hogy a tükörbe nézve elégedetten szemlélhesse magát – a molett divat legjobb fazonjai, színei és anyagai pedig a Plus Size lányoknak is lehetővé teszi ezt.

Tovább

Rólunk


Tervezőinkkel közösen gondolkodva alkotjuk meg számodra azokat a ruhadarabokat, melyek leginkább illenek a személyiségedhez - kiemelve a pozitív külső tulajdonságokat. Kollekciónk darabjait úgy álmodjuk meg, hogy jól érezd magad ruháinkban minden nap, minden szituációban! A színek, a formák és a különféle anyagok kombinációja izgalmassá teszik a megjelenésedet!