Molett divat: erre ügyelj, ha felújítanád ruhatárad Plus Size lányként!

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

Molett divat: ezek az erősségei a molett ruházatnak

Így öltözködj, ha vékony lábakat szeretnél

Így varázsold vékonyabbá a lábaidat- 5 optikai trükk moletteknek

Te sem vagy elégedett lábaid vastagságával, szeretnéd, ha vékonyabbnak tűnnének? Ha olyan vékony lábakat nem is ígérhetünk neked, mint a...

Tovább
Szóval, Norbi szerint a férfiak csak a nő testét kívánják meg…

Szóval, Norbi szerint a férfiak csak a nő testét kívánják meg…

…ugyanitt, szerinte a nő teste akkor kívánatos, ha az karcsú, kidolgozott – vagy legalábbis vékony.  Hát, lányok, ha ez így...

Tovább
Tippek moletteknek

10 karcsúsító tipp moletteknek

Mutatunk 10 szuper karcsúsító trükköt molett hölgyek számára! Ha ezeket betartjátok az öltözködés során, akkor ti is ledobhattok pár...

Tovább

A divat mindenkié! Minden nő megérdemli, hogy a tükörbe nézve elégedetten szemlélhesse magát – a molett divat legjobb fazonjai, színei és anyagai pedig a Plus Size lányoknak is lehetővé teszi ezt.

Molett divat: ezért válassz molett ruha webáruházat!

Nem a ruha teszi az embert! De a molett divat kétség kívül segít megjelenésed felturbózásában

Hisszük és tudjuk, hogy testalkattól függetlenül is lehet valaki gyönyörű, és maga a ruha csupán egy kiegészítő. Ettől függetlenül azt is tudjuk a divat világából, hogy egy-egy rosszul megválasztott darab bizony rengeteget ronthat az ember megjelenésén, függetlenül attól, hogy Plus Size lányról beszélünk-e.


Miben különbözik hát mégis a molett divat a hétköznapitól? 

 

A molett divat legnagyobb ereje a személyre szabottságban rejtőzik! 

A nagy, világhírű divatcégek konfekcióméretei, az „általánosan elfogadott testalkat” bizony csak egy sablon, amelyre ezek a gyárak minden darabjukat ráhúzzák – legyen szó XS-es, vagy éppen XXXL-es méretről.


Az emberi test azonban nem egy sablon, pláne nem a molett lányok világában: van, aki csípőben erősebb, van aki mellben és vállban szélesebb és olyan is akad, akinek a pocakja a „gyenge pontja”. A molett divatban elsődleges célunk ezen különleges testalkatok kiszolgálása: ahhoz ugyanis, hogy a lehető legjobbat hozd ki megjelenésedből a legfontosabb, hogy saját testalkatodnak megfelelő darabokat válassz.

 

Előnyös, csinos molett ruháinkért nézz körül ÚJ KOLLEKCIÓNK darabjai között! 

 

Mennyire passzol a molett divat a „sima divathoz”? 

Ismerjük a divat világát: ha valami meghódítja a szíveket, mindenki szeretne olyat hordani. Gondoljunk csak a nadrágok fazonjára: a 90-es évek trapézőrülete répanadrágokba csapott át, és alig lehet olyan nőt látni az utcán, aki ezt ne követné. Ez egy teljesen természetes folyamata, és amikor azt mondjuk, hogy „Molett divat”, akkor nem feltétlen kell teljesen másra gondolni.


Attól, hogy valaki Plus Size testalkattal rendelkezik, nagy valószínűséggel még ugyan úgy szeretné követni a divatot – és a legtöbb esetben persze ennek semmi akadálya. Ismerünk néhány szélsőséges ellenpéldát (gondoljunk itt csak a haskidobós felsőkre, amelyeknek már régen leáldozott – és ha igazán őszinték akarunk lenni, senkinek nem álltak valóban jól a sztárokon kívül…), de alapvetően a molett divat nem jelent mást, mint az egyszerű, divatosnak titulált ruhák, minták, fazonok alkatra igazítását, előnyössé varázsolását.

 

A molett divatba beleférnek a minták, a színek! 

A média által tükrözött „elvárásoknak” megfelelően sajnos sok gyönyörű Plus Size lány gondolja magáról, hogy takargatnia kellene testét, esetleg csak feketét hordani, hiszen tudjuk, az slankít. Szerencsére már egyre több helyen üti fel a fejét ennek ellenkezője, és az egészséges női test elfogadása M-es méret felett is, azonban sokan még mindig tartanak a mintáktól, színektől.


Pedig a minták és a színek a molett divatban a nők legjobb barátai! Csupán arra kell ügyelni, hogyan kombináljuk ezeket, és milyen arányban oszlanak el testünkön: egy nagyobb mintás darab gyönyörűen kiemeli azon testrészeid, amelyek kevésbé hangsúlyosak – ezzel optikailag megteremtve a mindenki által vágyott „homokóra alkatot”. 

 

A molett divat nagy fegyvere: a trükkös fazonok

Ha körülnéztél már webshopunkban, biztosan észrevetted, hogy van néhány olyan „kedvenc fazonunk”, amely szinte minden évszakban, minden évben megjelenik – és ez nem véletlen. A hosszított tunikák, az átlapolt felsők és a trükkös fazonú ruhák ugyanis a legtöbb Plus Size lánynak tökéletes megjelenést kölcsönöznek – így ezeket az aktuális divat színeivel, mintáival kombinálva népszerű, előnyös darabok születnek. 


Divat blog

Így öltözködj, ha vékony lábakat szeretnél

Így varázsold vékonyabbá a lábaidat- 5 optikai trükk moletteknek

Te sem vagy elégedett lábaid vastagságával, szeretnéd, ha vékonyabbnak tűnnének? Ha olyan vékony lábakat nem is ígérhetünk neked, mint a kifutón flangáló modelleknek, azért mutathatunk néhány trükköt, amivel a te lábaid is optikailag...

Tovább

Szóval, Norbi szerint a férfiak csak a nő testét kívánják meg…

Szóval, Norbi szerint a férfiak csak a nő testét kívánják meg…

…ugyanitt, szerinte a nő teste akkor kívánatos, ha az karcsú, kidolgozott – vagy legalábbis vékony.  Hát, lányok, ha ez így volna mi bizony nyakig ülnénk a… igen, abban.   

Tovább

Tippek moletteknek

10 karcsúsító tipp moletteknek

Mutatunk 10 szuper karcsúsító trükköt molett hölgyek számára! Ha ezeket betartjátok az öltözködés során, akkor ti is ledobhattok pár kilót, legalább is optikailag. Nézzük, mikre érdemes figyelni!

Tovább

Tavaszi Plus Size ruhák a legdivatosabb színekben

Ezek a legtrendibb színű tavaszi Plus Size ruhák

Már megszokhattuk, hogy a tavaszi, és nyári kollekció mindig a pezsgő, vibráló színekről szól, ez idén sem lesz másként. Nézzük, mely színek lesznek idén tavasszal a legtrendibbek, amiket mi is felhasználunk  a tavaszi Plus Size ruhák elkészítéséhez!

Tovább

Tavaszi molett ruhák

Megjelent az elő-tavaszi kollekció: csodás színek és minták

Bár még javában tart a tél, és a hideg idő, mi már elkezdtünk készülni a napsütésre, elővettük újra a csodás színeket, és vidám mintákat. Fogadjátok hát szeretettel az idei tavaszi kollekció első darabjait, amit idén is az...

Tovább

Molett alkalmi ruha webáruházunk legjobb darabjai

Így öltözz fel molett alkalmi ruha webáruházból: mutatjuk a legjobb összeállításokat!

Molett alkalmi ruha webáruházunkban számtalan klasszikus, és modern darabot találhatsz, amelyek megállják a helyüket, bármilyen eseményre is készüljél. Mutatunk néhány nagyon szuper összeállítást, amivel te s nagy sikert arathatsz!

Tovább

Ruha szilveszteri bulira moletteknek

Ilyen a tökéletes molett ruha szilveszterre

Közeleg az év vége, és egyben az év legnagyobb partija is. Nem tudod mit vegyél fel szilveszterre? Segítünk, megmutatjuk, mi a legjobb molett ruha választás szilveszterre, amiben illően búcsúztathatod az óévet, és várhatod az újat!

Tovább

Tökéletes Plus Size alkalmi ruha minden alkalomra

Plus Size alkalmi ruha- minden alkalomra

A tökéletes Plus Size alkalmi ruha megtalálása nem egyszerű feladat, hiszen nem elég arra odafigyelni, hogy milyen szabások és színek állnak jól, de a különböző megjelenésekre vonatkozó előírásokat is figyelembe kell venni. Segítünk egy...

Tovább

Rólunk


Tervezőinkkel közösen gondolkodva alkotjuk meg számodra azokat a ruhadarabokat, melyek leginkább illenek a személyiségedhez - kiemelve a pozitív külső tulajdonságokat. Kollekciónk darabjait úgy álmodjuk meg, hogy jól érezd magad ruháinkban minden nap, minden szituációban! A színek, a formák és a különféle anyagok kombinációja izgalmassá teszik a megjelenésedet!