A molett divatban is hódít a dzsungelminta idén nyáron

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

A molett divatban is hódít a dzsungelminta idén nyáron

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben! 20% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben!

WANNABEE NAPOK MEGHOSSZABBÍTVA 10.13.-IG !!!! 

Tovább

Őszi útmutató a stílusos megjelenéshez-molett hölgyeknek

A molett hölgyeknek minden évszakban nehezebb dolga van, ha réteges és stílusos ruhákat keresnek a hidegebb napokra is. Mi a Wannabee-nél az...

Tovább

Esküvői szezonra színkalauz

Szeptember közeledtével nem ér véget az esküvői szezon. A tematikus esküvők már évek óta egyre népszerűbbek ezért egyre több esküvő...

Tovább

Nyáron a legtöbb nő szeret színesen, vidámabban öltözni, mint a hideg hónapokban. Pusztán amiatt, mert egyes nők teltebb idomokkal rendelkeznek, nem kell kötelezően mindig feketét viselni, hogy elrejtsék a kevésbé előnyös részeket. Épp ellenkezőleg, szerencsésebb, ha a slankító sötét szín helyett sokkal inkább az előnyös szabások vannak preferálva. Egy jó fazonú ruha pedig még csinosabb, ha színpompás – az idei nyári divat pedig bőven ad teret a színeknek, az egyik legfelkapottabb motívum nem más, mint a dzsungelminta.

Dzsungel minta a molett divatban

A fazon többet számít, mint a szín

Nem kell mindig feketében járni, hogy előnyösebben mutass, épp ellenkezőleg. Bár a fekete optikailag valóban karcsúsít, egyáltalán nem szabad száműzni a színeket az öltözködésedből. A szabás ugyanis sokkal többet számít, mint a szín. Egy előnytelen fazonú fekete ruha, vagy felső sokkal kevésbé szerencsés választás, mint egy ügyesen szabott, vidám, színes darab. Nyáron egyébként is jobban szeret a legtöbb nő csinosabban öltözni, több ruhát hordani, amiben az is közrejátszik, hogy ilyenkor nem fázik a lábunk. A teltkarcsú nők számára különösen előnyösek azok a típusú ruhák, amelyeknek szoknyarésze nem deréktájon, hanem közvetlenül a mell alatt indul, mert kiemeli a dekoltázst, ráadásul a lenge anyag elrejti, amit nem mutatnak szívesen. De jól mutatnak azokban a darabokban is, ahol a váll, vagy a dekoltázs rész egy picit trükkös, például keresztpántok, esetleg ejtett váll csavar egyet az összhatáson.

 

Páfrányok, indák és trópusi levelek

Idén nyáron ismét a népszerűség csúcsára jutottak a divatban az esőerdő motívumai, az egyik ilyen a levélminta. Vidám színeivel feldob minden ruhát, és nem csak a viselőjének lesz jó kedve, ha rájuk néz, de a környezetében lévők szívébe is derűt csempész. Számos különböző levéllel, indával találkozhatunk, egyesek valósághű színekben, a zöld különböző tónusaiban pompáznak, de akadnak olyanok is, melyek kissé elrugaszkodnak a valóságtól, és a teljes színskálát felvonultatják. Ráadásul remekül variálhatók egyszínű darabokkal, hiszen az élénk mintájuknak köszönhetően nincs szükség további díszítő elemekre. Az ember a nyár folyamán igyekszik minél több időt a szabadban tölteni, élvezni a természetet, erre azonban nem mindig van lehetőség. Az ilyen mintákkal viszont magunkkal csempészhetjük a nyári erdőt a munkahelyünkre a betondzsungel szívébe is.

 

Virágok minden mennyiségben

Mivel az esőerdőkben sem kizárólag leveles növények élnek, nem meglepő, hogy a páfrányok mellett a virágok is nagy szerephez jutnak. A virágos minták amúgy is a női divat egyik alappillérét jelentik, hiszen a virágok színesek, gyönyörűek, jó illatúak, mindenkit örömmel tölt el, ha rájuk néz – és ugyanez elmondható a nőkről is, talán épp ezért lett a nőiesség egyik legmeghatározóbb szimbóluma. Virágmintából pedig még szélesebb választék érhető el, mint levelesből, színek és formák szinte véget nem érő kavalkádja tárul elénk. És bár idén az egzotikus virágok népszerűbbek, nem csak trópusi virágok, hanem a klasszikusok is megtalálhatóak, mint a rózsa.

 

Állati csinos darabok

És ha már dzsungel, nem szabad megfeledkeznünk annak lakóiról sem, hiszen az esőerdőkben nem csak növények, hanem állatok is élnek. Egyes trópusi állatok pedig olyan népszerűségre tettek szert, hogy viszontláthatjuk őket a ruhák mintáiban. Az egyik ilyen közkedvelt állat a pillangó, amely nem csak idén nyáron, hanem a női divatban amúgy is igen népszerű. A lepke motívum a szépséget, kecsességet testesíti meg, egyes kultúrákban magát a nőiességet. De a pillék mellett a trópusi papagájokkal is gyakran találkozhatunk, ami nem csoda, hiszen színpompás tollazatuk látványos dekoráló elem. Az sem ritka, hogy tarka madártollak a díszítőelemek, ami ugyancsak a dzsungelt idézi, ugyanakkor a vidám, csinos megjelenésről is gondoskodik.