Minták, színek különleges és egyszerű sziluettek. Mindegyik tulajdonság találkozik molett hölgyeknek tervezett Wannabee ruháinkban.

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

Minták, színek különleges és egyszerű sziluettek. Mindegyik tulajdonság találkozik molett hölgyeknek tervezett Wannabee ruháinkban.

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben! 20% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben!

WANNABEE NAPOK MEGHOSSZABBÍTVA 10.13.-IG !!!! 

Tovább

Őszi útmutató a stílusos megjelenéshez-molett hölgyeknek

A molett hölgyeknek minden évszakban nehezebb dolga van, ha réteges és stílusos ruhákat keresnek a hidegebb napokra is. Mi a Wannabee-nél az...

Tovább

Esküvői szezonra színkalauz

Szeptember közeledtével nem ér véget az esküvői szezon. A tematikus esküvők már évek óta egyre népszerűbbek ezért egyre több esküvő...

Tovább

Bemutatjuk nektek a szezon slágereit, amit a nyaralásodra se felejts el betenni a bőröndödbe J

 

Minták, színek , különleges sziluettek

Kis fekete ruha

 

Minden nőnek szüksége van egy kis fekete ruhára a szekrényében. A bardot nyakkivágás, ejtett vállú ruhák a nyár legnagyobb trendje. Párosíts egy magassarkú szandállal és hozzá passzoló nagyobb méretű (például: arany)  kiegészítővel. Ha elegánsabb szállodába mész, vacsorára is tökéletes választás!

 

 

 

 

Minden legyen csíkos

 

A csíkok sosem mennek ki a divatból, és optikailag karcsúbb hatást érhetsz el velük. Figyelni kell az arányokra, akinek szélesebb  a csípöje inkább a függőleges csikózású ruhadarabokat válassza. A karokon ne fusson végig a csík, hiszen ezzel is erősíted a vonalaidat.

 

 

Romantikus nyári minták

 

Mintás ruhák minden mennyiségben! Ne féljetek mintás darabokat hordani, főleg ha a minták nagyok egy adott ruhadarabon... így eljátszik rajta a szem és karcsúbb hatást érhetnek el a molett hölgyek. Nem muszáj magassarkút hordanod, nyugodtan párosítsd ruháidat egyszerű fehér edzőcipővel! Izgalmas és csinos J

 

Ezen a nyáron ismét lenyűgöző botanikai minták hódítanak, ám a trópusi minták típusa kissé különbözik az előző évektől. A túlméretezett virágok, a és a színes trópusi minták két új típusú trend, amelyek az egész világon hódítanak.

A friss, szórakoztató virágminták mellett a nyári divat egyik legfontosabb trendje az állati nyomatok újbóli megjelenése, a monokróm zebrától a merész leopárd részletekig. A nyaralásodon még bátrabban viselheted ezeket a mintás csodákat J

 

 

 

 

Színek minden mennyiségben!

 

A nyári szórakozásokhoz , nyaralásokhoz hagyd otthon a sötét színű darabjaidat! A neon színek régi trendnek számítanak, de még mindig az aktuális trend része.

A szezon célja, hogy feltűnőbb és divatos legyél ezért ebben a szezonban olyan színekre koncentráltunk amivel igazán kifejezheted önmagad!
Keverd össze színeket az izgalmas kombinációk létrehozásához
J
Ha úgy érzed neked egy adott szín túlzás, párosíts fekete szoknyával vagy leggingsel! 

 

 

 

Könnyű réteges viselet

 

A rétegezés nagyszerű módja annak, hogy megadja magának a kívánt formát. A nyár azonban az rétegezést kissé bonyolulttá teheti; ha nem a megfelelő darabokat vagy szöveteket választja, akkor túlmelegedhet bennük.

Ügyelj arra, hogy ruhád lépésről lépésre tervezd meg úgy, hogy egy réteg eltávolítása ne rontsa el az outfitted. A nyári rétegezés valódi trükkje a könnyű és természetes anyagok felhasználása.
Egy könnyű ing és blézer vagy dzseki tökéletes minden alkalomra!

 


 

Találd meg a saját nyári stílusod, Wannabee kollekcióinkon keresztül J