A Wannabee kollekció Facebook oldalán folytatott játékok hivatalos játékszabályzata

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

A Wannabee kollekció Facebook oldalán folytatott játékok hivatalos játékszabályzata

Jelen dokumentum általános játékszabályzatként funkcionál a Wannabee Facebook oldalán közzétett játékokhoz kiegészítőjeként. A játék részleteiért keresd a posztot! 

 

A Játék szervezője: Száz divat Kft. (2117 Isaszeg, Csengeri u. 2/b) (Továbbiakban: „Szervező”)

 

1. A játékban résztvevők köre
A Szervező által szervezett nyereményjátékban (a továbbiakban: Játék) kizárólag devizabelföldi, cselekvőképes, 16. életévét betöltött, a 14. pontban meghatározott személyek körébe nem eső, természetes személyek vehetnek részt.

 

2. A játék időtartama
A játékok időtartalma mindig az adott posztban kerül feltűntetésre. 

 

3. A promóció mechanizmusa és a nyerés feltételei
Minden olyan személy, aki megfelel az 1. pontban leírtaknak, és a Játék időtartama alatt ellátogat a Wannabee kollekció Facebook oldalára (https://www.facebook.com/wannabee.molett.divat/), részt vehet a Játékban. A Játékos feladata, a nyereményjátékra felhívó posztban meghatározott feladatot pontosan teljesítse, például a játékra felhívó poszt alá kommentben válaszoljon a poszt szövegében feltett kérdésre. Egy Játékos a Játék teljes időtartama alatt egy alkalommal nyerhet. 

 

4. A nyeremény, sorsolás
A Játék lezárását követően 3 napon belül a Szervező elektronikus sorsolást tart 
A sorsoláson azon Játékosok vesznek részt, akik a játék ideje alatta a 3. pontban leírtaknak megfelelően jártak el. A nyeremények sorsolása egy, a véletlenszerűség elvének megfelelő, sorsoló program által történik.
A sorsolás időpontját a posztban a Szervező meghatározza. 

 

5. A résztvevők
A Játékban a 2. pontban meghatározott időszakban, a Játékszabályzatnak minden szempontból megfelelő Játékosok vesznek részt. Szervező Játékszabályzat feltételei alapján megvizsgálja a nyerteseket, és amennyiben a Játékos nem felel meg a Játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Játékos a Játékból kizárható.

 

6. Nyereményre való jogosultság
A Játékosok nyereményre való jogosultságukkal kapcsolatban felmerülő bármely vita esetén a Szervező döntése az irányadó.

 

7. Elérhetőségek
A nyereménytermékekkel kapcsolatos bármely panasz, észrevétel esetén a Nyertes a a Wannabee kollekció Facebook oldalán, privát üzenetben tehet észrevételt.

 

8. Visszaélések
Amennyiben a Játék során visszaélések, jelentős mértékű sportszerűtlen játék gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékot és/vagy a sportszerűtlen Játékost szüneteltesse/kizárja, vagy törölje.

 

9. A nyertesek értesítése
A Szervező a nyereménysorsolást követő 48 órán belül a Facebook játékra jelentkezők közül kisorsolt nyerteseket a konkrét nyereményjáték szövegében megadott módon értesíti, és tájékoztatja a nyeremény átvételének részleteiről. A Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan elfogadják jelen szabályzatot.

 

10. A nyeremények átvétele
A nyeremények átvételére kizárólag a nyertes személyes adatainak rögzítését követően kerülhet sor a nyertességről szóló értesítés után, az alábbiak szerint. A nyereményt személyesen lehet beváltani, átvenni, vagy futárszolgálat segítségével jutnak el a kisorsolt nyertesekhez. A Játékban résztvevők vállalják, hogy nyertesség esetén jogosultságukat személyi azonosító irattal igazolják, és együttműködnek a Szervezővel annak érdekében, hogy nyereményük átadása megtörténjen. Amennyiben a nyeremény átvételére jogosult Játékos a nyereményét az erre fenntartott határidőn belül nem venné át, úgy a Szervező választhat pótnyertest.

 

11. Téves adatok miatti kizárás
Szervező kizárhatja a Játékból azt a Játékost, akinek részére a nyereményt azért nem lehet átadni, mert a Játékos által megadott személyes adatok nem valósak vagy tévesek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

 

12. Cselekvőképesség
Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre vagy a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

 

13. A nyeremények kezelése
A nyeremények másra át nem ruházhatók és pénzre át nem válthatók, valamint a készlet erejéig érvényesek. A nyertest a nyereménnyel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó-fizetési kötelezettség. A nyeremény kapcsán keletkező SZJA és EHO kötelezettséget a Szervező a hatályos adótörvények alapján megállapítja és befizeti az illetékes adóhatóság részére. A nyeremény átvételével és felhasználásával összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások a nyertest terhelik (pl. nyeremény átadásának helyszínére történő utazás költsége).

 

14. A Játékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
· - a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.);
· - a Játék lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők (beleértve a magyarországi üzleteket, akik szerződéses viszonyban állnak a Szervezővel) és azok közeli hozzátartozói (Ptk 685. § b). 

 

15. Adatszolgáltatás
A Játék részét képező adategyeztetés során előforduló téves adatszolgáltatásért/hiányosságért sem a Szervező, sem a nyereményjátékban részt vevő egyéb cégek semmilyen felelősséget nem vállalnak, és erről levelezést nem folytatnak. A Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal.

 

16. A nyereményjáték közzé tétele
A nyereményjáték a Wannabee kollekció Facebook oldalán kerül népszerűsítésre.

 

17. A játékos adatszolgáltatása, hozzájárulása
A Játékosok Játékban való részvételükkel feltétel nélküli beleegyezésüket adják ahhoz, hogy a Játék nyerteseként
· személyes adataikat (név) megadják;
· személyes adataikat (név, telefonszám, e-mailcím) a Szervező a későbbiekben kizárólag saját marketingtevékenységéhez, piackutatás és az ügyfél tájékoztatása céljára felhasználja;
· róluk és a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel is készüljön, melyet a Szervező és/vagy megbízottja akár egészében, akár részleteiben reklámcélokra időbeli, térbeli és felhasználási módbeli korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználhat;
· részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a játékszabályzat minden rendelkezését.

 

18. Adatkezelés
A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló törvény értelmében tájékoztatjuk, hogy a promócióban való részvétellel és adatai megadásával a Játékosok adatai a Szervező adatbázisába kerülnek, amelyek kezelését és feldolgozását a Száz divat Kft. végzi. Az adatok megadása önkéntes. A Száz divat Kft. ezeket az adatokat kizárólag saját marketing tevékenységéhez, piackutatás és az ügyfél tájékoztatása céljára használja fel. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra.

Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben bármikor kérheti személyes adatainak törlését levélben (Száz divat Kft. 2117 Isaszeg, Csengeri u. 2/b), illetve e-mailben az info@wannabee.hu címen. 

 

19. Szabályzat elfogadása
A Játékosok a Játékban való részvételükkel jelen Játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják. A Játékkal kapcsolatban a jogi út kizárva.

 

20. Promóció támogatói
This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. You are providing information to Száz divat Kft. and not to Facebook.
“Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a Száz divat Kft. kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.”

 

21.Változtatás joga

A szervező a meghirdetett játékok esetében a változtatás jogát fenntartja.

 

Budapest, 2018.05.15.

 

 


Divat blog

5 Plus Size divattipp nyárra

5 Plus Size divattipp nyárra, amit érdemes betartanod!

A kánikula már a küszöbön áll, és arra vár, hogy lehengereljen! Plus Size lányként Te hogyan éled meg a nyarat? Ha még mindig bizonytalan vagy, hogy mit érdemes felvenned, hoztunk most 5 tuti ötletet a csinos, előnyös megjelenésért a nyári hónapokra! 

Tovább

Online Plus Size ruha vásárlás tippek

Online Plus Size ruha vásárlás? Mutatjuk, hogy csináld, hogy biztos legyen a siker!

Bár az online vásárlás egyre jobban terjed, és egyre népszerűbb is az emberek körében, sokan az online Plus Size ruha vásárlástól még mindig tartanak egy picit. Vajon jól fog állni? Vajon tényleg jó méretet választok? Mi lesz, ha mégsem...

Tovább

A 2020-as tavaszi-nyári szezon kedvenc színei

A 2020-as tavaszi-nyári szezon kedvenc színei

Ebben a szokatlan tavaszi szezonban szinte észrevétlenül ér utol minket a nyár – de ez nem jelenti azt, hogy nélkülöznünk kéne az idei év slágerszíneit! Mutatjuk, mik hódítanak idén a tavaszi-nyári szezonban! 

Tovább

ANYÁK NAPI KEDVEZMÉNYES Wannabee napok!

ANYÁK NAPI KEDVEZMÉNYES Wannabee napok!

Rendelj Wannabee-t anyák napjára, és egy csudafinom bonbonnal ajándékozunk meg! 

Tovább

Wannabee Plus Size kollekció: ezért érdemes minket választani!

Miért a Wannabee Plus Size kollekció?

Hazánkban az elsők között gondoltunk a divatban a molett lányokra. Az elsők között fedeztük fel, hogy mennyi lány és nő, asszony vágyik M-es méret felett is a divatra, a csinos, és pláne testalkatunknak is előnyös ruhákra. 2006 óta...

Tovább

Nyereményjáték - nyerj fotózást, vagy Wannabee ajándékcsomagot!

Nyereményjáték - nyerj fotózást, vagy Wannabee ajándékcsomagot!

Mutasd meg legjobb formád a karantén idején, és NYERJ egy 80 000 Ft értékű fotózást Erdős Juci Plus Size Photography-val, vagy a 2 db 20 000 Ft értékű Wannabee ajándékcsomag egyikét! 

Tovább

Barátnő kedvezmény a Wannabee-nél!

Barátnő kedvezmény a Wannabee-nél!

Vásároljatok együtt, és most 20% kedvezményt adunk mindkettőtöknek! Kinéztél valamit a www.wannabee.hu webáruházából, és barátnődnek is tetszenének új ruháink? Ha most együtt rendelitek meg, mindketten 20% kedvezményt kaptok teljes...

Tovább

Miért fontos felöltözni otthon?

Miért fontos felöltözni, miért fontos a jó megjelenés (otthon is)?

Furcsa napokat élünk. Időnk nagy részét, köszönhetően a koronavírus járványnak, otthon a négy fal között töltjük… Rengetegen szorultak „homeoffice-ba”, de mégis hogy lehet ezt a korszakot vidáman megélni? A szakértők...

Tovább

Rólunk


Tervezőinkkel közösen gondolkodva alkotjuk meg számodra azokat a ruhadarabokat, melyek leginkább illenek a személyiségedhez - kiemelve a pozitív külső tulajdonságokat. Kollekciónk darabjait úgy álmodjuk meg, hogy jól érezd magad ruháinkban minden nap, minden szituációban! A színek, a formák és a különféle anyagok kombinációja izgalmassá teszik a megjelenésedet!