Így válassz cipőt, ha molett a testalkatod!

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

Így válassz cipőt, ha molett a testalkatod!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben! 20% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben!

WANNABEE NAPOK MEGHOSSZABBÍTVA 10.13.-IG !!!! 

Tovább

Őszi útmutató a stílusos megjelenéshez-molett hölgyeknek

A molett hölgyeknek minden évszakban nehezebb dolga van, ha réteges és stílusos ruhákat keresnek a hidegebb napokra is. Mi a Wannabee-nél az...

Tovább

Esküvői szezonra színkalauz

Szeptember közeledtével nem ér véget az esküvői szezon. A tematikus esküvők már évek óta egyre népszerűbbek ezért egyre több esküvő...

Tovább

Nem mindegy, hogy milyen cipőket választasz, hiszen ha megtalálod a megfelelő fazonokat, rengeteget csalhatsz az alakoddal. Bemutatjuk, hogy milyen fazonokat érdemes választanod, ha molett a testalkatod!

Így válassz cipőt, ha molett a testalkatod!

 

 

 

 

 

 

Mint ahogyan a ruháknak, a cipőinknek is tökéletesen kell passzolni a testalkathoz. Sokan nem fektetnek kellő hangsúlyt az alkathoz megfelelő cipők kiválasztására, pedig rengeteget dob a megjelenésen és optikailag is nyújtja a lábakat, az alakot.

 

Felejtsd el a lapos cipőket!

 

Lehet, hogy a lapos talp tűnik a legkényelmesebbnek, de a látszat néha csal! Optikailag és egészségügyileg sem jó választás egy lapos talpú cipő, hiszen lényegében semmi a sarkad alatt, így járás közben a bokád és a lábfejed a földnek csapódik, ami nem igazán egészséges. A lapos talp emellett a bokát is vastagítja.

 

Egy kis sarok is elég!

 

Nem kell egyből a tűsarkú cipőkre gondolnod, hiszen egy pici sarokkal is elérheted a kívánt hatást. Egy 3-4 cm-es sarok is bőven elég, hiszen ez még kényelmesebb is, mint egy lapos cipő.

 

Válassz keskeny orrú darabokat!

 

Az egész alakodat megnyújthatod azzal, ha olyan cipőt választasz, aminek hegyes, keskeny az orra. A kerek orrú fazonok szélesítik és vastagítják a lábat.

 

Csak minőségi termékeket vásárolj!

 

Lehet, hogy a minőségi darabok egy kicsit drágábbak, de sokkal tovább bírják, mint az olcsóbb változatok. Nem valami szép látvány egy széttaposott, ócska cipő.

 

Ezeket a darabokat ne viseld!

 

Van néhány darab, amiket jobb, ha sohasem viselsz. Az egyik ilyen darab a bokacsizma, hiszen megtöri az alakot, amivel teltebbnek mutat, sőt, még a lábaidat is vastagítja optikailag.