Frizura tippek Plus Size hölgyeknek

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

Frizura tippek Plus Size hölgyeknek

Húsvéti nyereményjáték a Wannabee-nél

Húsvéti nyereményjáték a Wannabee-nél!

Nálunk járt a nyuszi, és nyereményjátékot hozott nektek! :) Játssz velünk húsvét alkalmából, és nyerd meg kedvenc ruhadarabod a Wannabee...

Tovább
Ilyen frizurát válassz plus size lányként

Frizura tippek Plus Size hölgyeknek

A megfelelő frizura kiválasztása nem egy egyszerű feladat. Hatványozottan igaz ez Plus-size lányként is, hiszen frizurád nagyban...

Tovább
Újra Wannabee napok webáruházunkban! 20% kedvezmény minden teljes áras termékünkre!

Újra Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben!

Ha kupon, és sorban állás nélkül is akciósan vásárolnál ezen a hétvégén, van egy jó hírünk!

Tovább

A megfelelő frizura kiválasztása nem egy egyszerű feladat. Hatványozottan igaz ez Plus-size lányként is, hiszen frizurád nagyban meghatározza, hogy arcod mely részeit fogod kiemelni és mely részeiről szeretnéd inkább elvonni a figyelmet.

Ilyen frizurát válassz plus size lányként

Rengeteg múlik egy jól megválasztott frizurán, megjelenésedet mérföldkövekkel vonzóbbá teheted, ha olyan frizurát kérsz magadnak, amely optikailag jól egyensúlyozza kerekded formáidat, továbbá ami segít kiemelni arcod előnyős vonásait.  

 
Ahhoz, hogy megtudjuk, melyek is azok a frizurák melyekkel molett lányként te is tündökölhetsz, egyenesen egy mesterfodrász segítségét kértük. 


Csákváry-Szkok Ágnes mesterfodrásztól megtudtuk, hogy alapvetően három fazon közül érdemes választanod, hogy garantált legyen a siker.

 

Tökéletes molett frizura a jól kiválasztott fodrásznál kezdődik

Az első lépés megtalálni a tökéletes fodrászt. Molett nőként nagyon fontos, hogy fodrászod megértse, hogy frizurádnak egyaránt kell passzolnia arcformádhoz és testalkatodhoz. Ki szeretnéd vele hangsúlyozni arcod előnyös részeit, ugyanakkor nem feltétlenül szeretnéd felhívni a figyelmet kerekded vonalaidat. 

 

Hosszú frizurák

Előszöris, molett lányként nagy valószószínűség szerint arcod is kerek így ebben az esetben kiváló választás lehet egy hosszú fazon számodra.   


Biztosan te is észrevetted már, hogy sok molett lány előszeretettel növeszti meg haját és használja ki a hosszú loknik karcsúsító hatását. Ha jobban belegondolunk, ez tejesen logikus, hiszen a függőleges vonalak karcsúsítják, nyújtják az alakot. A legcsinosabb hatást akkor érheted el, ha hajad minimum 5-10 centivel az állvonalad alá leér. 

 

Rétegesen vágott frizurák

A második tanács, melyet a mesterfodrász megosztott velünk, hogy válassz bátran a rétegesen vágott frizurákból. A különböző hosszúságú rétegek szépen keretezik az arcod, az aszimmetrikus formavilág miatt optikailag karcsúbbnak fogsz tűnni. Egy dologra kell csak odafigyelni, hogy még a legrövidebb rétegek is minimum a fülvonal alá érjenek. Ez azért fontos, hogy elkerüld azt, hogy túl sok haj legyen az arcod magasságában, hiszen ez extra szélességet és körvonalakat adna. 

 

 

Természetes hatású melír, ami karcsúsít 

A harmadik trükk, amit sikerült megtudnunk a szakembertől, hogy egy természetes hatású, szabadkezes technikával festett ombre melír fantasztikus módon képes slankítani az egész megjelenésedet. Ez a fajta melír nemcsak, hogy felvilágosítja az arcodat, de vékonyabbnak is fogja láttatni. A végük felé fokozatosan világosodó hajszálak gyengéden vezetik át a tekintet fentről-lefelé, mellyel karcsúbb összhatásra tehetsz szert.

 

 

Maradva a különleges melíroknál, a speciális, szabadkezes technikával végrehajtott melír (amit más néven Balayage melírként is ismerhetsz) szintén tökéletes választás lehet számodra. A Balayage melírnak az a lényege, hogy a fodrász nem használ fóliát, hanem szabad kézzel, az ecsettel végrehajtott sepregető mozdulatokkal viszi fel a festéket a hajra. Ennek az eljárásnak az egyik nagy előnye, hogy bele tudod csempészni hajadba azokat a bizonyos napszítta csíkokat, melyek karcsúsítani fogják megjelenésed. Hasonlóképpen működik ez a trükk mint amikor egy csíkos blúzt viselsz, a hajban lévő hosszanti csíkok is megnyújtják, vékonyabbnak láttatják a megjelenésed.     

 

 

És a rövidhajakkal mi lesz? 

Annak ellenére, hogy a Molett hölgyként legtöbb esetben nem ajánlatos túlontúl rövid frizurát választanod, ne zárkózz el a rövid frizurától sem, amennyiben árformád lehetővé teszi! Mellette szól még továbbá az is, hogy a hosszú haj sokszor lelapulhat, ami kihangsúlyozhatja arcod kerek formáját. Ezzel szemben egy rövid, tépett, arcba hulló frizura segíthet megnyújtani azt.


Amennyiben egy rövidebb fazon mellett teszed le a voksod, feltétlen kérd meg fodrászod, hogy csempésszen bele néhány réteget és a tincsek leginkbb lentről felfele vezessenek így adva extra magasságot az arcodnak.  Egy aszimmetrikus, hosszabb frufru szintén tetszetőssé teheti az összképet. 

 

 

Ha mégis hosszú haj mellett döntesz, akkor a szigorú egyenes vonalak helyett vedd lazábbra, fiatalosabbra a figurát. Gyengéd hullámokkal könnyedebbé, lazábbá varázsolhatod frizurádat és egész megjelenésedet is. 

 

 


 


Divat blog

Húsvéti nyereményjáték a Wannabee-nél

Húsvéti nyereményjáték a Wannabee-nél!

Nálunk járt a nyuszi, és nyereményjátékot hozott nektek! :) Játssz velünk húsvét alkalmából, és nyerd meg kedvenc ruhadarabod a Wannabee webáruházából! 

Tovább

Ilyen frizurát válassz plus size lányként

Frizura tippek Plus Size hölgyeknek

A megfelelő frizura kiválasztása nem egy egyszerű feladat. Hatványozottan igaz ez Plus-size lányként is, hiszen frizurád nagyban meghatározza, hogy arcod mely részeit fogod kiemelni és mely részeiről szeretnéd inkább elvonni a figyelmet.

Molett haj, molett frizura

Újra Wannabee napok webáruházunkban! 20% kedvezmény minden teljes áras termékünkre!

Újra Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben!

Ha kupon, és sorban állás nélkül is akciósan vásárolnál ezen a hétvégén, van egy jó hírünk!

Tovább

Nagy méretű ruhák: ezek az alap darabok gardróbodba

5 ruhadarab, amelyet mindenképp érdemes beszerezned Plus Size lányként, ha nagy méretű ruhákat hordasz!

Bár ma már szerencsére a média, és a legtöbb ember is elismerte, hogy nem csak a vékony lányok lehetnek csinosak és szépek, azért a Plus Size lányok az öltözködést tekintve néha még mindig bajban vannak. A 90-es évek trendje – amely a...

Tovább

2019-es tavaszi divatszínek

A legszebb divatszínek 2019 tavaszán

A divatos, vidám – vagy éppen romantikus – színeket imádjuk a legjobban a tavaszi trendekben – és ezekről Plus Size lányként sem kell lemondanod! Mutatjuk, melyek az idei kedvencek, amelyekkel Te is tarolhatsz!

Tovább

Nagy méretű ruhák: Plus Size divat kollekció a Wannabeetől

Nagy méretű ruhák: így válassz ruhát Plus Size nőként!

A jó megjelenés, a magabiztosság és a divatos öltözet a legtöbb nő számára rendkívül fontos. Szeretjük szépnek érezni magunkat, és szeretjük, ha mások is annak látnak – ehhez kétség sem férhet. Manapság üzletek ezrei között...

Tovább

Plus Size divat - ezekre ügyelj Plus Size lányként gardróbod kialakításakor!

Plus Size divat – előnyös színekkel, trükkös fazonokkal a karcsú megjelenéshez!

Minden nő szeretné magát nagyszerűen érezni a bőrében. Mindannyian szeretnénk, ha a szobába lépve a szemek ránk szegeződnének, és elismerő biccentések, átsuhanó mosolyok tudatnák velünk: ma is nagyszerűen nézünk ki! Mi itt a...

Tovább

Wannabee - ingyenes szállítás 2019. 03. 14-től 2019. 03. 17-ig 12 000 Ft feletti vásárlás esetén

Ingyenes szállítás 2019. 03. 14-től 2019. 03. 17-ig 12 000 Ft feletti vásárlás esetén

Tavasz váró akció a Wannabee-nél! :)  Ezen a hétvégén mi álljuk a szállítási költséged – ne maradj le róla!

Tovább

Rólunk


Tervezőinkkel közösen gondolkodva alkotjuk meg számodra azokat a ruhadarabokat, melyek leginkább illenek a személyiségedhez - kiemelve a pozitív külső tulajdonságokat. Kollekciónk darabjait úgy álmodjuk meg, hogy jól érezd magad ruháinkban minden nap, minden szituációban! A színek, a formák és a különféle anyagok kombinációja izgalmassá teszik a megjelenésedet!