Frizura tippek Plus Size hölgyeknek

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

Frizura tippek Plus Size hölgyeknek

Így öltözködj, ha vékony lábakat szeretnél

Így varázsold vékonyabbá a lábaidat- 5 optikai trükk moletteknek

Te sem vagy elégedett lábaid vastagságával, szeretnéd, ha vékonyabbnak tűnnének? Ha olyan vékony lábakat nem is ígérhetünk neked, mint a...

Tovább
Szóval, Norbi szerint a férfiak csak a nő testét kívánják meg…

Szóval, Norbi szerint a férfiak csak a nő testét kívánják meg…

…ugyanitt, szerinte a nő teste akkor kívánatos, ha az karcsú, kidolgozott – vagy legalábbis vékony.  Hát, lányok, ha ez így...

Tovább
Tippek moletteknek

10 karcsúsító tipp moletteknek

Mutatunk 10 szuper karcsúsító trükköt molett hölgyek számára! Ha ezeket betartjátok az öltözködés során, akkor ti is ledobhattok pár...

Tovább

A megfelelő frizura kiválasztása nem egy egyszerű feladat. Hatványozottan igaz ez Plus-size lányként is, hiszen frizurád nagyban meghatározza, hogy arcod mely részeit fogod kiemelni és mely részeiről szeretnéd inkább elvonni a figyelmet.

Ilyen frizurát válassz plus size lányként

Rengeteg múlik egy jól megválasztott frizurán, megjelenésedet mérföldkövekkel vonzóbbá teheted, ha olyan frizurát kérsz magadnak, amely optikailag jól egyensúlyozza kerekded formáidat, továbbá ami segít kiemelni arcod előnyős vonásait.  

 
Ahhoz, hogy megtudjuk, melyek is azok a frizurák melyekkel molett lányként te is tündökölhetsz, egyenesen egy mesterfodrász segítségét kértük. 


Csákváry-Szkok Ágnes mesterfodrásztól megtudtuk, hogy alapvetően három fazon közül érdemes választanod, hogy garantált legyen a siker.

 

Tökéletes molett frizura a jól kiválasztott fodrásznál kezdődik

Az első lépés megtalálni a tökéletes fodrászt. Molett nőként nagyon fontos, hogy fodrászod megértse, hogy frizurádnak egyaránt kell passzolnia arcformádhoz és testalkatodhoz. Ki szeretnéd vele hangsúlyozni arcod előnyös részeit, ugyanakkor nem feltétlenül szeretnéd felhívni a figyelmet kerekded vonalaidat. 

 

Hosszú frizurák

Előszöris, molett lányként nagy valószószínűség szerint arcod is kerek így ebben az esetben kiváló választás lehet egy hosszú fazon számodra.   


Biztosan te is észrevetted már, hogy sok molett lány előszeretettel növeszti meg haját és használja ki a hosszú loknik karcsúsító hatását. Ha jobban belegondolunk, ez tejesen logikus, hiszen a függőleges vonalak karcsúsítják, nyújtják az alakot. A legcsinosabb hatást akkor érheted el, ha hajad minimum 5-10 centivel az állvonalad alá leér. 

 

Rétegesen vágott frizurák

A második tanács, melyet a mesterfodrász megosztott velünk, hogy válassz bátran a rétegesen vágott frizurákból. A különböző hosszúságú rétegek szépen keretezik az arcod, az aszimmetrikus formavilág miatt optikailag karcsúbbnak fogsz tűnni. Egy dologra kell csak odafigyelni, hogy még a legrövidebb rétegek is minimum a fülvonal alá érjenek. Ez azért fontos, hogy elkerüld azt, hogy túl sok haj legyen az arcod magasságában, hiszen ez extra szélességet és körvonalakat adna. 

 

 

Természetes hatású melír, ami karcsúsít 

A harmadik trükk, amit sikerült megtudnunk a szakembertől, hogy egy természetes hatású, szabadkezes technikával festett ombre melír fantasztikus módon képes slankítani az egész megjelenésedet. Ez a fajta melír nemcsak, hogy felvilágosítja az arcodat, de vékonyabbnak is fogja láttatni. A végük felé fokozatosan világosodó hajszálak gyengéden vezetik át a tekintet fentről-lefelé, mellyel karcsúbb összhatásra tehetsz szert.

 

 

Maradva a különleges melíroknál, a speciális, szabadkezes technikával végrehajtott melír (amit más néven Balayage melírként is ismerhetsz) szintén tökéletes választás lehet számodra. A Balayage melírnak az a lényege, hogy a fodrász nem használ fóliát, hanem szabad kézzel, az ecsettel végrehajtott sepregető mozdulatokkal viszi fel a festéket a hajra. Ennek az eljárásnak az egyik nagy előnye, hogy bele tudod csempészni hajadba azokat a bizonyos napszítta csíkokat, melyek karcsúsítani fogják megjelenésed. Hasonlóképpen működik ez a trükk mint amikor egy csíkos blúzt viselsz, a hajban lévő hosszanti csíkok is megnyújtják, vékonyabbnak láttatják a megjelenésed.     

 

 

És a rövidhajakkal mi lesz? 

Annak ellenére, hogy a Molett hölgyként legtöbb esetben nem ajánlatos túlontúl rövid frizurát választanod, ne zárkózz el a rövid frizurától sem, amennyiben árformád lehetővé teszi! Mellette szól még továbbá az is, hogy a hosszú haj sokszor lelapulhat, ami kihangsúlyozhatja arcod kerek formáját. Ezzel szemben egy rövid, tépett, arcba hulló frizura segíthet megnyújtani azt.


Amennyiben egy rövidebb fazon mellett teszed le a voksod, feltétlen kérd meg fodrászod, hogy csempésszen bele néhány réteget és a tincsek leginkbb lentről felfele vezessenek így adva extra magasságot az arcodnak.  Egy aszimmetrikus, hosszabb frufru szintén tetszetőssé teheti az összképet. 

 

 

Ha mégis hosszú haj mellett döntesz, akkor a szigorú egyenes vonalak helyett vedd lazábbra, fiatalosabbra a figurát. Gyengéd hullámokkal könnyedebbé, lazábbá varázsolhatod frizurádat és egész megjelenésedet is. 

 

 


 


Divat blog

Így öltözködj, ha vékony lábakat szeretnél

Így varázsold vékonyabbá a lábaidat- 5 optikai trükk moletteknek

Te sem vagy elégedett lábaid vastagságával, szeretnéd, ha vékonyabbnak tűnnének? Ha olyan vékony lábakat nem is ígérhetünk neked, mint a kifutón flangáló modelleknek, azért mutathatunk néhány trükköt, amivel a te lábaid is optikailag...

Tovább

Szóval, Norbi szerint a férfiak csak a nő testét kívánják meg…

Szóval, Norbi szerint a férfiak csak a nő testét kívánják meg…

…ugyanitt, szerinte a nő teste akkor kívánatos, ha az karcsú, kidolgozott – vagy legalábbis vékony.  Hát, lányok, ha ez így volna mi bizony nyakig ülnénk a… igen, abban.   

Tovább

Tippek moletteknek

10 karcsúsító tipp moletteknek

Mutatunk 10 szuper karcsúsító trükköt molett hölgyek számára! Ha ezeket betartjátok az öltözködés során, akkor ti is ledobhattok pár kilót, legalább is optikailag. Nézzük, mikre érdemes figyelni!

Tovább

Tavaszi Plus Size ruhák a legdivatosabb színekben

Ezek a legtrendibb színű tavaszi Plus Size ruhák

Már megszokhattuk, hogy a tavaszi, és nyári kollekció mindig a pezsgő, vibráló színekről szól, ez idén sem lesz másként. Nézzük, mely színek lesznek idén tavasszal a legtrendibbek, amiket mi is felhasználunk  a tavaszi Plus Size ruhák elkészítéséhez!

Tovább

Tavaszi molett ruhák

Megjelent az elő-tavaszi kollekció: csodás színek és minták

Bár még javában tart a tél, és a hideg idő, mi már elkezdtünk készülni a napsütésre, elővettük újra a csodás színeket, és vidám mintákat. Fogadjátok hát szeretettel az idei tavaszi kollekció első darabjait, amit idén is az...

Tovább

Molett alkalmi ruha webáruházunk legjobb darabjai

Így öltözz fel molett alkalmi ruha webáruházból: mutatjuk a legjobb összeállításokat!

Molett alkalmi ruha webáruházunkban számtalan klasszikus, és modern darabot találhatsz, amelyek megállják a helyüket, bármilyen eseményre is készüljél. Mutatunk néhány nagyon szuper összeállítást, amivel te s nagy sikert arathatsz!

Tovább

Ruha szilveszteri bulira moletteknek

Ilyen a tökéletes molett ruha szilveszterre

Közeleg az év vége, és egyben az év legnagyobb partija is. Nem tudod mit vegyél fel szilveszterre? Segítünk, megmutatjuk, mi a legjobb molett ruha választás szilveszterre, amiben illően búcsúztathatod az óévet, és várhatod az újat!

Tovább

Tökéletes Plus Size alkalmi ruha minden alkalomra

Plus Size alkalmi ruha- minden alkalomra

A tökéletes Plus Size alkalmi ruha megtalálása nem egyszerű feladat, hiszen nem elég arra odafigyelni, hogy milyen szabások és színek állnak jól, de a különböző megjelenésekre vonatkozó előírásokat is figyelembe kell venni. Segítünk egy...

Tovább

Rólunk


Tervezőinkkel közösen gondolkodva alkotjuk meg számodra azokat a ruhadarabokat, melyek leginkább illenek a személyiségedhez - kiemelve a pozitív külső tulajdonságokat. Kollekciónk darabjait úgy álmodjuk meg, hogy jól érezd magad ruháinkban minden nap, minden szituációban! A színek, a formák és a különféle anyagok kombinációja izgalmassá teszik a megjelenésedet!