Ezt a fotósorozatot minden nőnek látnia kell!

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

Egy fotósorozat, amit minden molett nőnek látnia kell!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben! 20% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben!

WANNABEE NAPOK MEGHOSSZABBÍTVA 10.13.-IG !!!! 

Tovább

Őszi útmutató a stílusos megjelenéshez-molett hölgyeknek

A molett hölgyeknek minden évszakban nehezebb dolga van, ha réteges és stílusos ruhákat keresnek a hidegebb napokra is. Mi a Wannabee-nél az...

Tovább

Esküvői szezonra színkalauz

Szeptember közeledtével nem ér véget az esküvői szezon. A tematikus esküvők már évek óta egyre népszerűbbek ezért egyre több esküvő...

Tovább

Sajnos a boltok kínálata nem túl kedvező a molett hölgyeknek. A legtöbb márka nem fordít elég figyelmet a teltebb hölgyek igényeire, sőt, úgy néz ki, hogy az átlagos méretre sem gondolnak kifejezetten. Egy divatblogger ezt felismerve egy különleges fotósorozatot készített, amivel a tervezők figyelmét szeretné felhívni erre a problémára. 

Minden nőnek látnia kell ezt a fotósorozatot!

 

 

 

 

A legtöbb nő, akinek nem nádszálvékony alkata van, biztosan járt már úgy, hogy bement egy boltba ruhát próbálni, de egyszerűen nem volt jó rá, pedig a méretezés szerint megfelelő lett volna az alkatához. Egy plus size blogger, Liz Black megelégelte ezt, ezért egy fotósorozatot készített, ami bemutatja, hogy milyen irreálisak a ruhák számozásai az üzletekben.

 

Az amerikai nők 67%-a 44-es méretet hord, ennek ellenére a ruhák többsége kifejezetten vékony lányoknak készül. A divatblogger megelégelte ezt, ezért úgy döntött, hogy egy kreatív fotósorozat keretében hívja fel a tervezők figyelmét a problémára. Összefogott a You Do You magazinnal, akik mindenben segítették a munkáját. Liz maga elé tette a standard ruhaméretet, így látszik, hogy mekkora a különbség. Az ötlet nagyon jónak bizonyult, de egyben elszomorító is, hiszen a molett nők is igénylik a divatos ruhákat.

 

 

 

 

Tervezőink nagyszerű munkájának köszönhetően a magyar molett hölgyek nem szenvednek hiányt gyönyörű ruhák terén, hiszen kifejezetten a molett hölgyeik igényeit szem előtt tartva készítjük kollekcióinkat.