Akár meghívott vendég vagy, akár esküvőjét tervező pár, ebben a cikkben hasznos tippet és stílus útmutatást találsz.

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

Esküvői szezonra stílus útmutató és plusz egy hasznos tipp

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben! 20% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben!

WANNABEE NAPOK MEGHOSSZABBÍTVA 10.13.-IG !!!! 

Tovább

Őszi útmutató a stílusos megjelenéshez-molett hölgyeknek

A molett hölgyeknek minden évszakban nehezebb dolga van, ha réteges és stílusos ruhákat keresnek a hidegebb napokra is. Mi a Wannabee-nél az...

Tovább

Esküvői szezonra színkalauz

Szeptember közeledtével nem ér véget az esküvői szezon. A tematikus esküvők már évek óta egyre népszerűbbek ezért egyre több esküvő...

Tovább

Pár hónap elteltével végre újra itt van az esküvők és az ünnepi összejövetelek ideje! Néhányan közületek biztosan kaptatok esküvői meghívót vagy néhányan éppen a saját esküvőtöket tervezitek. Akár meghívott vendég vagy, akár esküvőjét tervező pár, ebben a cikkben hasznos tippet és stílus útmutatást találsz.

Ha az esküvőtöket tervezitek


Mindig az első lépések a legnehezebbek. Mi több, valljuk be ijesztő és stresszes is tud lenni. Hiszen a közös életetek legszebb napját kell megterveznetek. Aminek éppen ezért hibátlannak kell lennie, és amit ti is szeretnétek gondtalanul élvezni a vendégeitekkel együtt. Ez lesz a ti Nagy Napotok így egyszerűen maradéktalanul boldognak és tökéletesnek kell lennie. Hogyan lehet ezt elérni?

Egy jó esküvőszervezővel mindez megvalósítható. De mit tudsz tenni akkor, ha az esküvői büdzsétek egy kicsit korlátozottabb? A jó hír az, hogy van egy költséghatékony megoldás! 
Hasznos tippünk a számotokra: Menyegzői Tervező Napló, amelyet Hajnik Ágota tapasztalt Menyegző Szervező készített.


Bár ha ti magatok szervezitek az nagyobb időráfordítást jelent, azonban a Menyegzői Tervező Napló egy olyan biztos segítség, amivel elkerülhetitek az aggódást és az esküvői bakikat.


Miben segít a Menyegzői Tervező Napló?

Könnyedén és hatékonyan tudjátok az esküvőtöket megszervezni, mert:
- minden sorba van rendezve, így könnyű átláthatóságot és egyszerű követhetőséget biztosít
- részletezve van benne minden feladat  amire figyelnetek kell, és könnyen átláthatjátok az egész esküvőtök szervezését
- minden szükséges és lehetséges teendő egy helyen van
- csak ez az egy napló kell az esküvőtök tervezéséhez
- rengeteg hasznos tanácsot és információt találtok benne, amik megkönnyítik a szervezés menetét és ezzel magabiztossá tesznek, így nyugalmat visz az életetekbe


Ezért választottuk a #wannabeewedding 2020. nyári esküvői nyereményjátékunk egyik ajándékaként a Menyegzői Tervező Naplót.

 

Stílus útmutató - ha vendégként veszel részt egy esküvőn


Legyünk őszinték lányok, a legtöbben egy esküvőre vendégként majdnem annyit készülünk, mint maga a menyasszony. Ennek pedig pont így kell lennie! Ugyanis függetlenül attól, hogy vendégként milyen esküvőre kaptál meghívást, ez egy olyan ünnepi alkalom, amihez meg kell találni az abszolút tökéletes ruhát. A legnagyobb kérdés ilyenkor az, hogy milyen stílusú ruhát válassz?


A tökéletes outfit egy esküvőre


A legfontosabb „szabály” amit ha követsz, egyszerűbbé teszi a molett alkalmi ruha választást és a végeredmény pontosan az lesz, mint amit szeretnél. Mintha egy molett divatlap címlapjáról léptél volna le. Stílusos, sikkes és vonzó.
Stílus tippünk: hagyd, hogy az esküvő stílusa navigáljon a választásnál. Mit jelent ez? Vedd figyelembe az esküvő stílusát és annak megfelelően válassz molett alkalmi ruhát. Egyrészt ez segít neked ha nem tudsz dönteni, másrészt ezzel tiszteletben tartod az alkalom hangulatát. Például ha a menyasszony konzervatívabb, akkor valószínű, hogy az esküvő is az lesz. Ilyenkor te is válassz egy klasszikusan elegáns darabot. 

 

          

Fotó: Vidi felsőKatarina blúz - Levia felső – Linka ruha


Ha a menyasszony a romantikus stílust képviseli, akkor az esküvő is nagy valószínűséggel ezt fogja tükrözni, és ekkor válassz romantikus virágmintás molett alkalmi ruhát. Mint például a LINKA vagy ATÉNA kollekciónk kék virágos csodás darabjai.

 

         


Fotó: Linka ruha – Levia felsőSzederke ruhaAténa ruha 

  
Ha a menyasszony stílusa a modern eleganciát tükrözi, akkor válassz egy sikkes molett alkalmi ruhát. 

 

      
 

Fotó: Nona ruha – Florentin felső , Salamandra szoknya – Euféma ruha – Viorika együttes sötétkék


Függetlenül attól, hogy milyen stílusú esküvőre kaptál meghívást, a megjelenésed, az outfit kiválasztása előzetes tervezést igényel. A lényeg, hogy azért közben élvezd a keresést és a készülődést! 


Összegezve a lépések:


A stílus meghatározása. Ha a menyasszony stílusát nem tudod egyértelműen kitalálni, akkor jó támpont ha a meghívóban szereplő rendezvényhelyszínt megnézed az Interneten (ha nem ismered.) Látni fogod, hogy mennyire elegáns, romantikus, extravagáns, vagy éppen egy kerti party típusú esküvő lesz. 
Miután a stílusnak megfelelő ruhát megtaláltad, szerezd be a hozzáillő kiegészítőket, beleértve az alkalmi cipőt is. Ne feledkezz meg róla, hogy amellett, hogy csinos, kényelmes cipő is legyen, hogy akár át tudd táncolni az egész éjszakát is. 
A teljes outfit ha megvan, jöhet a hozzá illó frizura és smink kitalálása, amit már könnyű lesz meghatározni, hiszen a gyönyörű molett alkalmi ruhád mutatja az irányt hozzá.
A Wannabee webshopban sok-sok molett alkalmi ruha közül tudtok választani többféle stílusban, amit nem csak egyetlen alkalomra tudtok majd viselni!