2019 őszi divatszínek: ezeket fogjuk imádni idén ősszel!

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

2019 őszi divatszínek: ezeket fogjuk imádni idén ősszel!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben! 20% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben!

WANNABEE NAPOK MEGHOSSZABBÍTVA 10.13.-IG !!!! 

Tovább

Őszi útmutató a stílusos megjelenéshez-molett hölgyeknek

A molett hölgyeknek minden évszakban nehezebb dolga van, ha réteges és stílusos ruhákat keresnek a hidegebb napokra is. Mi a Wannabee-nél az...

Tovább

Esküvői szezonra színkalauz

Szeptember közeledtével nem ér véget az esküvői szezon. A tematikus esküvők már évek óta egyre népszerűbbek ezért egyre több esküvő...

Tovább

Nyár végi, ősz eleji kollekciónk már megérkezett webáruházunkba, és rengeteget dolgozunk az ősz legszebb darabjainak megtervezésén már most. És hogy mire számíthattok idén a divat világában? Lerántjuk a leplet! 

Divatos színek 2019 őszén

Ahogy egyre alacsonyabbról süt le ránk a nap, és egyre hűvösebbek az éjszakák, úgy vágyunk egyre inkább a testesebb, mélyebb, puhább színvilágra ruhatárunkban is. Nem is csoda: az őszi időszakban a „kuckózós” estéken az ablakból már a falevelek meleg árnyalatait csodálhatjuk, ami a divatban is megihleti a tervezőket. 


Ahogy az lenni szokott, ebben az időszakban a föld színek dominálnak: a legtöbb divatos árnyalat ilyenkor a természet adottságaiból merítkezik és meleg, kellemes érzetet nyújt a szemnek. De mik lesznek idén konkrétan a kedvenceink? Mutatjuk őket! 

 

A kellemes dohányszín és árnyalatai

 

A dohánybarna melegsége, és a hozzá passzoló, khakibe áthajló színek az idei évben abszolút nyerőnek számítanak majd. Nagyon jól kombinálható a világosabb ruhadarabokkal éppúgy, mint a bőr kiegészítőkkel. 

 

Az élénk mustársárga és árnyalatai

 

A gyönyörű, vibráló mustársárga szín már a tavalyi évben is uralta a divatvilágot, és a legtöbb nő ruhatárában is számos ilyen színvilággal rendelkező ruhadarab lelhető fel a mai napig. Árnyalataival könnyű játszani: a világosabb, napsárgába hajló árnyalatok a nyárias estékre, míg a sötétebb, barnás árnyalatok a hidegebb napokra nyújtanak tökéletes választást.

 

A meleg kávé és árnyalatai

 

Tejeskávé, feketekávé, latte vagy éppen zöldkávé – egy a lényeg: idén imádni fogjuk a színeit! Az ősz típusú lányoknak kifejezetten jól állnak ezek a földszínek, de néhány szuper kiegészítővel bárki beillesztheti ruhatárába a kávé palettán látható árnyalatokat is.

 

A vadító királykék és árnyalatai

 

A királykék egy olyan élénk, mégis mély szín, amely szinte mindenkinek nagyszerűen áll. Különböző árnyalatai a nyár estéket, a tenger mélyét – és az őszi éjszakákat is eszünkbe juttathatja. Kiválóan kombinálható szín, amely akár elegánsabb alkalmakra is tökéletes választás! 

 

A természetes khaki és árnyalatai

 

A khaki szintén régi jó barátunk, amely a 2019-es őszi szezonban is visszaköszön majd a divat világában. A zöldes-barnás árnyalat valódi őszi szín, amely a hanyatló falevelek szürkülését idézi meg ruhatárunkban.