20 éven át bántották, ő mégsem adta fel az álmait!

Ügyfélszolgálat: +36 28 780 000

Kosár

X
Folytatom a vásárlást
Tovább a fizetéshez

20 éven át bántották a súlya miatt, szépségkirálynő lett!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben! 20% kedvezmény a megjelölt termékekre!

Wannabee napok webáruházunkban és márkaüzletünkben!

WANNABEE NAPOK MEGHOSSZABBÍTVA 10.13.-IG !!!! 

Tovább

Őszi útmutató a stílusos megjelenéshez-molett hölgyeknek

A molett hölgyeknek minden évszakban nehezebb dolga van, ha réteges és stílusos ruhákat keresnek a hidegebb napokra is. Mi a Wannabee-nél az...

Tovább

Esküvői szezonra színkalauz

Szeptember közeledtével nem ér véget az esküvői szezon. A tematikus esküvők már évek óta egyre népszerűbbek ezért egyre több esküvő...

Tovább

Ezt a csodaszép lányt rengeteget kritizálták súlya miatt. Ő azonban bebizonyította, hogy molettként is lehet érvényesülni és szépségkirálynő lett!

Egy igazán inspiráló történet, amit el kell olvasnod, ha nem vagy elégedett az alakoddal! 

 

 

 

 

Amikor bántalmazásról hallunk, általában fizikai bántalmazásra gondolunk. Azonban abba sokan bele sem gondoknak, hogy létezik szóbeli bántalmazás is, ami felett gyakran elsiklunk, pedig a szavak is ereje van, komoly kárt tehetnek egy ember életében.

 

Sokaknak azonban erőt ad a szurkálódás, és be akarják bizonyítani rosszakaróiknak, hogy bármit elérhetnek az életben. Így tett Elizabeth Bowmen is, aki 50-es ruhákat hord, molett alkatának köszönhetően rengeteg bántó szóval illették már. Már egész kicsi korában bántották súlya miatt, de felnőtt korában is végigkísérte ez a mindennapjait.

 

 

Szerencsére Elizabeth egy csodálatos lány, aki mindig vidám, és nem keserítik el a megjegyzések sem. Elhatározta, hogy bebizonyítja: molettként is lehet sikeres, így is elérheti az álmait! Elindult ezért egy plus size lányoknak megrendezett szépségversenyen, amit meg is nyert.

 

A zsűrit nemcsak a szépsége, de a belső tulajdonságainak köszönhetően sikerült elvarázsolnia. A gyönyörű lány be akarja bizonyítani, hogy a plus size modellek élete nem csupa egészségtelen dologból áll, és ugyanolyan aktív életet élnek, mint bárki más.

 

 

Elizabeth élete is rendkívül pörgős, hiszen több munkahelye van, ráadásul emellett önkéntesként is dolgozik. A gyönyörű hölgy pedig tökéletesen érzi magát a bőrében, és egyáltalán nem foglalkozik a kritikus megjegyzésekkel.